HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Intelligente og sikre løsninger til store virksomheder

Vælg de rigtige løsninger

Arbejdspladsen fortsætter med at ændre sig, og derfor skal virksomhederne fortsat have fokus på medarbejderes sikkerhed og velvære - samtidig med at de har øje på en effektiv drift og kontinuitet. Med nye retningslinjer og remote arbejdsmuligheder, skal arbejdspladsen og infrastrukturen være fleksibel over for behovene i det skiftende miljø.

Det er afgørende, at virksomheden nøje overvejer hvilke løsninger, der skal implementeres for at sikre virksomhedens fremtidige succes.

Grundlæggende områder i virksomheden skal undersøges for at sikre, at produktivitet og sikkerhed opretholdes, samtidig med at der skabes et sikkert arbejdsmiljø med forskellige arbejdsmuligheder for medarbejderne.

Nøglefaktorer der skal tages i betragtning for at skabe et sikkert arbejdsmiljø

 • Medarbejderes trivsel

  Medarbejderes trivsel

  Giv medarbejderne mulighed for at vende sikkert tilbage til arbejdspladsen med nye intelligente løsninger, som fx reservering af skrivebordsplads, digital skiltning og møderums- og kommunikationsværktøjer.

 • Virksomhedsdrift

  Virksomhedsdrift

  Se mulighederne i nye løsninger der holder informationer sikre, administrer data mere effektivt og brug cloud-løsninger til at skabe fleksibilitet på tværs af virksomheden..
 • Virksomhedsprocesser

  Virksomhedsprocesser

  Hold vigtige forretningsprocesser kørende, uanset om du er på kontoret, arbejder hjemmefra eller på farten. Optimer eller automatiser processer og arbejdsgange.

Vi kan hjælpe dig med at sikre en sikker, intelligent og sikker arbejdsplads med de følgende løsninger:

 • COVID-screening

  COVID-screening

  Strømlin processen med sundhedsscreening af medarbejdere og besøgende, når de træder ind og ud af kontorer/bygninger. Opret og gem registre i overensstemmelse med lovgivningen og mhp. kontaktsporingsformål.
 • Smart Device Connector

  Smart Device Connector

  Smart Device Connector App - En sikker, hurtig og nem måde at dele information på 
 • Smart Day Locker

  Smart Day Locker

  Elektroniske opbevaringsløsninger til arbejdspladsen.
 • Møde- og samarbejdsløsninger

  Møde- og samarbejdsløsninger

  Hold forbindelsen uanset hvor du arbejder med sikre og brugervenlige kommunikationsværktøjer
 • Digital signage

  Infoskærme

  Få fuld kontrol over din kommunikation 24/7.
 • Ricoh Spaces- Forbinder hele din virksomhed

  Ricoh Desk Booking

  Mange er tilbage på kontorerne, og vi står over for en af de største udfordringer - hvordan sikrer vi, at den sociale afstand på arbejdspladsen overholdes? Ricoh kan hjælpe dig med at løse problemet med den nye Ricoh Desk Booking-løsning.
 • Desk booking

  Desk booking

  Hurtig og nem skrivebordsreservation via Android- og iOS-apps.

Kontakt os

Tal med vores eksperter om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed i et evigt forandrende arbejdsmarked.

Kontakt os