Cybersikkerhedsløsninger
cybersecurity solutions

Færre risici og mindre eksponering over for cybertrusler

Cybersikkerhed

Den negative effekt af cyberangreb og databrud bliver stadig større for moderne organisationer, som står over for et mere og mere komplekst og fjendtligt it-sikkerhedslandskab. I er nødt til at være robuste for at beskytte jeres omdømme, brandets position og følsomme data, men det er en kompleks og cyklisk proces at udvikle en stærk sikkerhedsposition.
 
Omfattende beskyttelse af jeres virksomhed
Vores cybersikkerhedsløsninger beskytter infrastrukturer, enheder og brugere mod eksterne og interne cyberangreb. Vi leverer risikovurderinger til store og små organisationer på tværs af Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) og anbefaler skræddersyede, målrettede løsninger. Vores certificerede team kan desuden analysere, planlægge, implementere og understøtte forskellige former for cybersikkerhedsprojekter. Med vores omfattende partneralliancer kan vi anbefale agnostiske, klasseførende løsninger, der er designet til at løse netop jeres udfordringer.

Vores services

Databeskyttelse

areo

Beskyttelse af jeres data med overholdelse af al relevant lovgivning

Jeres data er jeres vigtigste aktiv, så I har brug for databeskyttelse på højeste niveau.
Vi kan hjælpe jer med at definere en bevarings- og databeskyttelsesstrategi i overensstemmelse med europæiske og lokale regler for jeres følsomme oplysninger, lige fra patenter og forretningshemmeligheder til kundeoplysninger og økonomiske data.
 
Beskyttelse på tværs af dataenes livscyklus
Vi hjælper med registrering, indsamling, deling, beskyttelse, arkivering og sletning af data, som sikrer datahemmelighed og -beskyttelse gennem hele livscyklussen. Vi kan også hjælpe jeres organisation med at opbygge bæredygtige, skalerbare programmer designet omkring strategiske principper, der imødekommer operationelle og lovgivningsmæssige krav.
Kontakt os

Email- og websikkerhed

areo

Stop truslerne, inden de når indbakken

Cyberangreb aktiveres ofte af en uoverlagt handling fra brugerne selv. Et hurtigt klik på et falsk link i en mail eller webbrowser kan føre til katastrofale phishing-angreb. Ved hjælp af forudsigende analyse kan vi blokere eventuelle angreb, før de når brugeren. Vores emailsikkerhedsløsninger inkluderer intern uddannelse for yderligere at minimere risikoen for email- og webangreb. 
Kontakt os

Antivirus

areo

Beskyt jeres filer og hardware mod ondsindede angreb

Brugen af antivirus banner grundlaget for cyberbeskyttelse. Konstant opdatering og aktivering af systemet på organisationens enheder er første forsvarslinje mod vira og korrumperede filer. Vi tilbyder en række markedsførende antivirusløsninger til virksomheder af enhver størrelse.
Kontakt os

Firewall

areo

Nyt niveau af netværkssikkerhed

Beskyttelse af din virksomheds teknologiske grænser er nøglen til at beskytte hele din it-infrastruktur - og din firewall er din hoveddør, der filtrerer, hvad der kommer ind og ud af din virksomheds datastrømme.
 
Vores firewall-løsninger, der fås som enheder eller virtuelt, overvåger den indgående og udgående trafik fra virksomhedens private netværk til det offentlige netværk. Med disse værktøjer,kan enhver kommunikation identificeres, spores og konfigureres.
Kontakt os

Cloud Security

areo

Brug cloud med total sikkerhed

Cloudbaserede systemer har altid forbindelse, opdateres løbende og garanterer adgang til information hvor som helst fra. Derfor er det vigtigt at indføre alle nødvendige strategier for cloudsikkerhed.
 
Cloudsikkerhed er et sæt af teknologier, protokoller og best practices, der beskytter cloud computing-miljøer, de applikationer, de kører på, og de data, de indeholder. De har bl.a. til opgave at holde alle data inden for hele online-infrastrukturen, inklusive applikationer og platforme, private og sikre.
 
End-to-end cloudsikkerhed
Med vores cloudsikkerhedsløsninger kan vi hjælpe jer med at definere, planlægge, udføre og understøtte alle komponenter af cloudsikkerhed, herunder fysiske netværk, datalagring, dataservere, it-virtualiseringsinfrastrukturer, operativsystemer (OS), middleware, applikationer og slutbrugerhardware med det ene mål at hjælpe jer med at indføre cloud i total sikkerhed.
Kontakt os

Autentificeringssikkerhed

areo

Hold følsomme oplysninger inden for teamet

Det er tvingende nødvendigt at kunne bekræfte identiteten af en bruger, proces eller enhed, før man kan tillade adgang til ressourcer i et informationssystem. Autentificering betyder at verificere, om nogen (eller noget) er hvem (eller hvad) de hævder at være.
 
De bedste autentificeringsløsninger og ekspertise
Vi tilbyder de bedste teknologiske løsninger til autentificeringssikkerhed, der styrer autentificeringsprocessen baseret på kundernes krav og it-infrastruktur. Vores team af specialister designer, implementerer og understøtter de mest komplekse autentificeringssystemer, herunder:
  • Multifaktor
  • Certifikatbaseret
  • Biometrisk
  • Token-baseret
 
Ved at identificere brugerne kan I begrænse jeres risiko for datatyveri og korrumpering og sikre det rigtige beskyttelsesniveau, så det kun er de rette, autoriserede personer, der forsøger at få adgang til virksomhedens aktiver.
Kontakt os

Ransomwaresikkerhed

areo

Den sidste forsvarslinje mod ransomwareangreb

Cyberkriminelle ser nu ransomware som det ultimative værktøj til at angribe og afpresse penge fra virksomheder. Traditionelle antivirusprogrammer og metoder til opdagelse af trusler har vist sig at være ineffektive mod sådanne angreb.
 
Omfattende beskyttelse mod ransomware
Vi analyserer jeres nuværende it-infrastruktur og implementerer systemer i verdensklasse til opdagelse af og respons på trusler, så I får omfattende ransomware-cybersikkerhed mod avancerede angreb. Takket være disse "sentinel"-værktøjer kan vi opdage og blokere trusler hele vejen gennem et angreb.
Læs mere

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os