Print room

Opbyg et moderne printerrum

Printerrum

Printerrummets rolle er under forandring – efterspørgslen på digitaltryk og mere omfattende printapplikationer lægger pres på både virksomheder og professionelle trykkerier.
Der har aldrig været et større behov for, at kontorets faciliteter til print og forretningskontinuitet kan tilpasse sig skiftende markedsforhold. Samtidig er produktivitet, effektivitet og kvalitet højt på dagsordenen i takt med, at konkurrencen om at levere nye printydelser og digitale tjenester øges. I denne foranderlige verden anerkender mange organisationer den værdi, som printerrum – også kaldet centrale reprografiafdelinger (CRD) – kan tilføre forretningskritiske processer. For at fremtidssikre jeres drift er det vigtigt at indføre digitale dokumenttjenester, tage hensyn til hybridarbejde og håndtere kundekommunikation effektivt.
Med vores team af branchespecialister kan Ricoh hurtigt hjælpe jer med at transformere jeres printerrum til et kommunikationscenter. Ud over at håndtere væksten inden for markedsførings- og reklametryk kan vi hjælpe med at styre blandet kommunikation på tværs af papirbaserede og digitale formater.
 
  Vi kan hjælpe jer med at identificere nye forretningsmuligheder, generere nye indtægtsstrømme eller spare omkostninger til tryk.

Vores services

Monoprint

areo

Flere kræfter til jeres print-on-demand

Mange printerrum er stadig fokuseret på en grundlæggende produktion af sort-hvide papirkopier, men mange monoprintsystemer mangler de produktivitetsfunktioner og den avancerede efterbehandling, der er nødvendige i dag for at følge med efterspørgslen.
 
Vores sortiment tilbyder den driftssikkerhed, der kræves til on-demand produktion af almindelige sort-hvide dokumenter, samtidig med muligheden for at automatisere kompleks efterbehandling.
Kontakt os

Fire eller femfarve tryk

areo

Skab opmærksomhed med overlegen trykkvalitet og nye applikationer

Fire farver er tilstrækkeligt til nogle printjobs, men med in-house femfarveprint er der ingen grænser for jeres kreative muligheder og nye anvendelsesområder.
 
Vores farvesortiment er førende på markedet og tilbyder overlegen farvekvalitet fra basal print-on-demand til højhastigheds mainstreamproduktion, og alle med kompakt størrelse, bred mediehåndteringskapacitet og maksimal produktivitet – uanset krav eller anvendelse. Med vores flagskibsmodeller leverer vi endda en farve mere – og tilbyder valget mellem femfarvet tryk med flere tonermuligheder såsom hvid, neonpink, neongul og endda guld og sølv.
Kontakt os

Software- & workflowløsninger

areo

Softwareløsninger til kundeservice og effektivitet

Vores brede portefølje af softwareløsninger til produktions- og outputstyring hjælper jer til større succes ved at skabe forbindelser til brugere på kontoret eller på hjemmearbejdspladsen, så ordrer kan behandles online og workflow-processer automatiseres for at maksimere jeres driftseffektivitet.
 
Vi kan hjælpe jer til øget produktion med færre ressourcer vha. workflows, der hjælper med at administrere og afbalancere printjobs i kø på tværs af flere printere.
 
For at gøre jeres kundekommunikation mere effektiv kan vi også levere en række løsninger, der understøtter personalisering og målrettet markedsføring med opbygning af stærke arbejdsgange for at optimere jeres mailingprocesser.
 
Til kritiske produktionsmiljøer med dokumenter og transaktioner kan vi hjælpe med at forbinde systemer, transformere dokument- eller databehandling og re-engineering af dokumenter og arbejdsgange for at sikre compliance og datasikkerhed.
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os