HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Værdier, vision og mission

Hos Ricoh bestræber vi os altid på at lytte til vores kunder. Vi leverer innovative produkter og tjenester, der understøtter deres forretningsmål, og vi tilpasser os erhvervsklimaer under forandring.

Vores ledelsesfilosofi

Vores grundprincipper "Love your neighbour; Love your country; Love your work" blev formuleret af vores grundlægger Kiyoshi Ichimura i 1946. De udgør hjørnestenene i den måde, vi driver forretning, og tilskynder os til konstant at yde vores bedste i forhold til alle, vi er i kontakt med – herunder vores familier, vores kunder og samfundet.

Ved at overholde vores ledelsesfilosofi forbliver vi tro mod vores sociale og miljømæssige engagement og vores ansvar i forhold til fremtidens generationer.

The RICOH Way

The RICOH Way er Ricohs globale filosofi, der udstikker rammerne for vores virksomhed. Eftersom verden globaliseres i et stadigt stigende tempo, er det vigtigt at have et sæt overordnede værdier for hele organisationen med klare retningslinjer for, hvordan vi træffer beslutninger og håndterer de komplekse udfordringer, vores kunder står over for.

Kundecentreret tilgang

Som en del af en global virksomhed er det vigtigt, at vores medarbejdere kan engagere sig i vores forretning, vores samfund og vores planet. Iværksætterånd, nytænkning og teamwork skal styrke vores kundecentrerede mål, og vi forpligter os til altid at overholde de højeste standarder for etik og integritet.

Det er rodfæstet i Ricohs kultur at sætte kunden i centrum og altid levere en exceptionel kundeoplevelse inden for alle vores forretningsområder.

Belønning af innovative ideer

Ricohs mål er at levere tjenester og produkter, som forbedrer vores kunders livskvalitet. Vi ønsker at skabe et bæredygtigt samfund og samtidig fortsætte med at levere innovative løsninger, der er værdiskabende for vores kunder og inspirerer dem hver eneste dag.

Vi fejrer og belønner innovative medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær indsats, med The RICOH Way Award. Denne pris, som både uddeles lokalt og globalt, har til formål at anerkende og hylde dem, hvis aktiviteter afspejler The RICOH Way.

Vores miljøengagement

Vores engagement i bæredygtighed er en del af vores arv og berører alle dele af vores virksomhed – fra produktion til distribution og fra kontorer til genbrugsstationer. Miljøbevidsthed ligger til grund for alt, hvad vi gør.