software engineers at work

Smarte applikationer til jeres behov

Softwareudvikling

Software er centralt for, hvordan vi arbejder i dag. En skræddersyet løsning kan transformere jeres organisation og forbedre alt fra samarbejde til arbejdsgange. Dermed kan I bedre differentiere jer, minimere sikkerhedsrisici og styrke omsætningen. Men det kan være dyrt og udfordrende at få den rigtige software på plads, samt administrere den effektivt.
 
Kundefokuseret software
Vi udvikler software, der passer til jeres processer og arbejdsgange, så I ikke behøver nøjes med standardløsninger. Vores specialister designer, implementerer og administrerer jeres software. På den måde opnår I konkurrencemæssige fordele med brancheførende platforme eller apps.

Vores services

App-udvikling

areo

Skræddersyet til din virksomhed

Mange kæmper i dag med forældede applikationer, der er alt for komplekse og ikke længere opfylder organisationens behov. Og når virksomhedens interne udviklere er travlt optaget af at vedligeholde eksisterende systemer, kan det være vanskeligt at udvikle applikationer, så de kan migreres og moderniseres for at holde jer konkurrencedygtige og på kurs mod målet.
 
Dygtige udviklingsteams i aktion
Vores udviklere arbejder med de nyeste full-stack-teknologier og er specialiserede i at migrere nye applikationer til komplekse ældre systemer og modernisere dem, så organisationen kan blive forbundet på tværs af afdelinger og grænser.
 
Moderne applikationstjenester
Vi understøtter cloud-native applikationsudvikling med cloud-platforme som Microsoft Azure. Vi tilbyder en række moderne applikationstjenester fra digital køreplansanalyse til workshops om designtænkning, herunder Site Reliability Engineering og DevOps, for at sikre, at I får udviklet de rigtige, værdiskabende værktøjer på den smarteste og mest effektive måde.
Kontakt os

Efterspørgsel på intelligente, digitale platforme

Undersøgelser fra IDC viser, at indførslen af digitale platforme vil fortsætte med at vokse støt, og at de virksomheder, der først implementerer disse platforme, vil blive markedsførende i det næste årti.

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere