Grafisk kommunikation
Graphic Communication

Efterbehandlingsløsninger

Ricoh Graphic Communications

Grafisk kommunikation

Verden i dag er så forbundet, at teknologi og markedstendenser bliver mere dynamiske end nogensinde før. For at få succes skal I være dristige og tage imod muligheder for at transformere jeres virksomhed. Når I diversificerer i højt tempo og anvender jeres udstyr på flere områder, kan I bedre reagere på kundernes ændrede behov, sikre overskuddet og skabe en bæredygtig forretning.
 
Hos Ricoh er transformerende innovation (vi kalder det Henkaku) i vores DNA. Vi har længe arbejdet for den digitale transformation af print og vores kunders virksomheder. Vi leverer løsninger, herunder hardware, software og tjenesteydelser, der hjælper jer med at udvikle jeres forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel.
Uanset om det er til en grafisk virksomhed, et printerrum i en stor virksomhed eller print i en produktionsproces, så bygger vi på jeres viden om jeres virksomhed. Gennem vores viden om, hvordan digital teknologi kan fremme jeres succes, kan vi hjælpe jer med at få adgang til nye vækstmuligheder, der kan bane vejen til en lys og rentabel fremtid.
image

Mængden af digitalt tryk og print vil fordobles i 2030.

Ricoh Graphic Communications leverer digitale printløsninger, der gør jeres virksomhed klar til fremtidens udfordringer
De fleste grafiske virksomheder og industrielle printbrugere oplever lige nu et skifte i markedet – tendensen går fra offset til digital produktionsprint. Ifølge Caslon vil mængden af analogt print falde med mere end 2% om året indtil 2030, mens det digitale output forventes at vokse med 4,6%. Set isoleret på digitalt farvetryk forventer Caslon en samlet årlig vækstrate (CAGR) i perioden på næsten 10%.
 
Overgangen fra analoge til digitale processer er ikke nem. Valg af nyt udstyr samt kompleksiteten ved at integrere det i eksisterende produktionsprocesser kan være overvældende. Hvordan sikrer man fysisk og økonomisk at transformere virksomheden, så den bliver bæredygtig og tjener kunderne bedst.

Vi hjælper grafiske virksomheder med overgangen
Hos Ricoh har vi fokus på at hjælpe vores kunders overgang til digitaltryk. Vi er stolte af at kalde os eksperter i digitale printprocesser og digital integration. Vi gennemgår arbejdsgangene for alle udskriftsopgaver i virksomheden, og vi finder nye måder til at accelerere jeres produktionsprocesser for at maksimere, hvordan de bidrager til jeres mål. Vi kan også oplære jeres medarbejdere for at sikre, at de forstår best practices, så virksomheden optimeres og styrkes på lang sigt.

Vores services

Grafiske virksomheder

areo

Langvarigt partnerskab og uovertruffen ekspertise

Vi har fokus på at opfylde langsigtede behov for alle slags kunder med printbehov, fra klassiske grafiske virksomheder til direct mail-specialister, bogtrykkere og transaktionsprintere. Vi betjener over 7.000 kunder på tværs af EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) og tilbyder markedets bedste hardware- og softwareløsninger. Desuden tilbyder vi knivskarp teknisk ekspertise for at skrue helt op for jeres succes med professionelt print.
Læs mere

Det moderne printerrum

areo

Opbyg et moderne printerrum for at tilpasse jer nye måder at arbejde på

Verden er i forandring, og mange organisationer ser den værdi, som printerrum – også kaldet centrale reprografiafdelinger (CRD) – kan tilføre forretningskritiske processer. For at fremtidssikre jeres drift er det vigtigt at benytte digital dokumentstyring, tage hensyn til fjernarbejderes behov og håndtere kundekommunikation effektivt.
 
Med Ricohs team af branchespecialister og prisvindende portefølje kan vi hjælpe jer med at gøre jeres printerrum til et center for kommunikation. Udover at håndtere printjobs, fx til markedsføring og salgsfremmende materiale, kan vi også håndtere blandet kommunikation på tværs af papir og digitale formater.
Læs mere

Industrielle printløsninger

areo

Mange industrielle printprofessionelle møder udfordringer

Forsyningskæder kan være lange og upålidelige, lageromkostninger kan være høje, og korrekt bortskaffelse af affald kan være komplekst og dyrt. For at forenkle driften og spare omkostninger efterlyser mange industrielle printprofessionelle løsninger, der kan levere den rette mængde og kvalitet på det rette tidspunkt – hver gang.
 
Hos Ricoh hjælper vi med at opnå dette resultat vha. en end-to-end-fokuseret tilgang til industrielt print. Vi tilbyder en række klasseførende, innovative hardware- og softwareløsninger, herunder applikationer til print-on-demand og fremstilling. Vi tilbyder desuden ekspertise inden for automatisering og integrerede industriprocesser - vi kan tilpasse en løsning til de præcise behov i jeres produktionslinje.
 
Vi har årtiers erfaring med printhoveder til industriel brug og kompetencer inden for alle blækteknologier, så vi kan hjælpe med at matche ethvert underlag til de rette former for blæk, printhoveder og software. Desuden sørger vores integrationseksperter for, at jeres printproces er fuldt optimeret til at opfylde de mest krævende produktionslinjekrav.
Kontakt os

Efterbehandlingsløsninger

areo

Fra start til slut!

Skab fantastiske færdige produkter, samtidig med at du forbedrer arbejdsgangene for efterbehandling. Uanset om du ønsker at producere et kvalitetsprint eller optimere en arbejdsgang, kan vores end-to-end -løsninger levere den ekspertise, du har brug for. Vores komplette sortiment af professionelle efterbehandlingsmuligheder omfatter inline, near-line og offline. Vi tilbyder alt fra skæremaskiner, lamineringsmaskiner til UV-coatere og meget mere.
Læs mere

Ricohs finansielle serviceydelser

Køb den teknologi og de tjenester, du har brug for, på en måde, der passer til dig.

Ricoh Capitals finansieringsmuligheder giver dig mulighed for at fordele omkostningerne ved dit køb og tage kontrol med en eksklusiv, forudsigelig faktura, der leveres månedligt eller kvartalsvis.

Customer Experience Centre

Besøg vores Customer Experience Centre

Mange af vores kunder og partnere mødes med os i vores Customer Experience Centres for at optimere fremtidens print og samskabe digitale printapplikationer og -tjenester.

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os