HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Innovation

Lige fra vores tidlige dage, hvor vi designede printere og faxmaskiner, til vores aktuelle fokus på at bringe mennesker, teknologi og processer sammen med henblik på omlægning af forretningsprocesser, har innovation altid udgjort kernen af vores virksomhed.

Forretningsinnovation

På vore dages konkurrenceprægede, globaliserede marked, afhænger vækst og fremskridt af evnen til hurtigt at kunne identificere og reagere på nye udfordringer og kundemuligheder. Med vores rødder i banebrydende innovation inden for udskrivning, fax og kamera har vi i de seneste årtier udviklet os til en partner, der er tillid til, når det gælder levering af services, der hjælper organisationer med at forbedre deres konkurrenceevne, produktivitet og arbejdsprocesser.

I dag beskæftiger vi os med mere end levering af kvalitetsprint og kommunikationssystemer. Vi kan hjælpe jer med omstilling fra almindelige, papirbaserede arbejdsgange til slank, digitalt centreret drift, identifikation af nye områder, hvor den driftsmæssige produktivitet kan forbedres, tackling af spild i organisationen og adressering af komplekse lovmæssige krav i branchen.

Teknologisk innovation

Ricoh har en stolt historie bag sig, når det gælder teknologisk innovation – lige fra udvikling af verdens første hurtige kontorfaxmaskine i 1970'erne og en digital multifunktionskopimaskine i 1980'erne til vores nylige 3D-printere og Cloud-forbunde netværksenheder.

I takt med at arbejdspladsen fortsætter med at udvikle sig, er vi forrest i feltet, når det gælder levering af nye produkter, som gør det muligt at bevare tempoet og fungere som katalysator for positiv forandring. I dag giver vores avancerede kommunikations- og innovationsteknologier inden for optimering af arbejdsprocesser, mulighed for at anvende fleksible arbejdsmønstre for individuelle personer og organisationer af alle størrelser.

Vi designer produkter, der arbejder på den måde, som folk foretrækker at arbejde på – fra brugerdefinerbare touch-baserede brugergrænseflader med apps på vores seneste multifunktionsprintere til indbygget enkel uafhængig support, der giver dig mulighed for selv at tage dig af almindelige problemer på stedet.

Vi arbejder forrest i felten med innovation inden for industriel produktion med lanceringen af RICOH Advanced Direct Manufacturing Services til fremstilling af dele og produkter ved hjælp af 3D-udskrivningsteknologi. Og efter 30 år og 200 verdensomspændende patenter, fortsætter vores inkjet-teknologi med at tilbyde vores kunder markedsdefinerende løsninger, der fører an inden for de alsidige industri- og specialitetssektorer.


Forskning og udvikling

Vores teknologiske innovation hviler på et solidt grundlag af forskning og udvikling. I takt med at vi lancerer nye produkter og processer på markedet, fortsætter vi med at overvåge og evaluere vores eksisterende produkter og services for at sikre, at de forbliver egnede til vores kunders behov.

Bæredygtighed udgør kernen af vores produktudviklingsetos fra den tidligste forskningsfase, og vi sørger for, at al Ricoh-teknologi fremstilles på en måde, der minimerer den miljømæssige indvirkning på hvert enkelt trin af produktets livscyklus.

Vi har en samarbejdsorienteret tilgang til forskning og udvikling. I vores europæiske teknologicenter udvikler vi særlige tilpassede løsninger, der opfylder specifikke kundebehov, og vi er værter for en årlig rådgivende konference, hvor kunder inviteres til forpremiere på produkter, kan give feedback og få indflydelse på vores nye produkter, før de sendes på markedet. Vi har også introduceret Ricoh Developer Program™ (RiDP™), vores partnerskab med en gruppe af softwareudviklere, der opretter og udvikler merværdiskabende applikationer til Ricoh-produkter.


 • Ricoh Awards

  Awards

  Se nogle af de mange priser og udmærkelser, vi med stolthed har modtaget gennem tiden.

 • Our business

  Vores forretning

  Uanset hvor I befinder jer i verden, har vi den branchemæssige ekspertise og globale rækkevidde, der vil hjælper jer med at opnå jeres forretningsmæssige mål.

 • Key personnel

  Nøglemedarbejdere

  Sæt ansigt på nogle af menneskerne bag vores succes