Vores tilgang
About_Ricoh_Header_1920x480_EU_20211124.jpg

Med jer hele vejen

Skræddersyet støtte og løsninger til at sætte fart på jeres digitalisering

Vores tilgang til erhvervsløsninger

For os betyder det at yde rådgivning og strategisk støtte, der hjælper jer med at reagere på den moderne arbejdsplads' skiftende krav. Uanset hvor I befinder jeg på jeres digitale rejse, størrelsen på jeres virksomhed eller jeres øvrige omstændigheder, kan vi hjælpe jer med at nå jeres forretningsmål.
  
Fokus på at imødekomme jeres skiftende behov
Fra vores kontorer, fælles servicecentre og produktionsfaciliteter på tværs af EMEA tilbyder vi en bred vifte af tjenesteydelser og support, der kan skræddersys til jeres projekters specifikke behov. Vi udvider løbende vores kompetencer inden for digitale tjenester, både organisk og gennem opkøb, så vi kan imødekomme vores kunders behov for digitale arbejdspladser nu og i fremtiden.

Vores model understøtter jeres forretningsvækst

Vi arbejder tæt sammen med jeres teams for at forstå jeres udfordringer og udvikle strategier for at nå jeres mål. Vi benytter en holistisk tilgang til at designe og implementere løsninger, der fungerer i harmoni med hele virksomheden.

Når løsningerne er på plads, hjælper vi jeres medarbejdere med omstillingen til de positive forandringer, mens vi overvåger reaktionerne på de nye processer og arbejdsgange. Denne indsigt bruger vi til at levere løbende forbedringer for at imødekomme medarbejdere og kunders skiftende behov, efterhånden som jeres virksomhed vokser.

Vi dækker mange forskellige virksomhedsbehov

Mindre virksomhed

Løsninger, som kan vokse med virksomheden

Mindre virksomheder skal konstant finde nye metoder til at blive mere produktive og effektive så omkostningseffektivt som muligt. Smart teknologi kan hjælpe med at få adgang til performance på dette niveau – automatisering af timetunge opgaver, strømlining af processer og forbedring af kundeoplevelsen. Men når ressourcerne er små og de digitale muligheder er begrænsede, har mange mindre virksomheder svært ved at finde den rette teknologi til deres specifikke miljø.
.
areo
Få fuldt udbytte af jeres investeringer
Vi har stor erfaring med at hjælpe mindre virksomheder med at implementere skalerbare løsninger, der har den fleksibilitet, der skal til for at vokse og udvikle sig i takt med arbejdspladsens skiftende krav. Uanset om det handler om øget effektivitet med en dokumentstyringsløsning eller implementering af et cloud-baseret miljø for at understøtte eksterne medarbejdere, kan vi hurtigt implementere produkter, løsninger og tjenester, der kan integreres i eksisterende teknologi – med en fleksibel og gennemsigtig finansiel struktur.
 
Med støtte fra vores tekniske eksperter sørger vi for vi implementering på stedet og kan tilbyde oplæring og support, så mindre virksomheder kan høste det fulde udbytte af deres investeringer så hurtigt som muligt.

Mellemstore virksomheder

Hjælp til at få det maksimale ud af nye muligheder

Mellemstore virksomheder står over for en svær balancegang: de skal håndtere forandringer, mens de leverer god service, holder medarbejderne engagerede og effektiviserer driften for at sikre langsigtet vækst. Et hurtigt skiftende marked kræver, at mellemstore virksomheder evaluerer deres teknologistak og sikrer, at den passer til deres kommercielle strategi og kan skaleres i overensstemmelse med ambitionerne om vækst.
.
areo
Gør jeres ambitioner om vækst til virkelighed
Vi identificerer, prioriterer og adresserer mellemstore virksomheders smertepunkter og ineffektiviteter, så de kan fokusere på deres kernemål. Fra implementering af digitale arbejdsgange, der forbedrer kundeservice, til at hjælpe med at designe og opsætte et ergonomisk og samarbejdsorienteret arbejdsmiljø, der maksimerer produktiviteten.
 
Vi leverer løsninger og tjenesteydelser, der kan forenkle og rationalisere driftskompleksiteten ved vækst. Med vores lokale tilstedeværelse i hele regionen kan vi hjælpe mellemstore organisationer med deres vækstplaner om ekspansion til nye markeder og territorier.

Enterprise

Digital innovation og tjenester med fokus på vækst

Stillet over for nye udfordringer skal virksomhedsledere håndtere afbrydelser og hidtil usete forandringer i deres organisation og samtidig finde innovative måder at levere bæredygtig vækst på. At gøre dette hurtigt og i stor skala kræver omfattende teknisk ekspertise og ressourcer.
.
areo
Tilpasning og succes i stor skala
Vi kan hjælpe store virksomheder med at få hurtigere vækst på toplinjen vh. innovative digitale tjenester og teknologi, og samtidig forenkle det digitale landskab og reducere omkostninger og risici. Med vores omfattende portefølje af digitale tjenester kan vi tilbyde vi en rådgivningstilgang, hvor vi udvikler skræddersyede arbejdspladsløsninger, der leverer bedre forretningsperformance og understøtter mål for miljøhensyn, sociale forhold og god selskabsledelse (ESG).
 
I vores arbejde med at skabe et sikkert arbejdsmiljø, muliggøre fjernsamarbejde, digitalisere information og optimere kundeoplevelser leverer vi global og lokal ekspertise, der hjælper store virksomheder med at tilpasse sig og få succes i stor skala på et marked i udvikling.

Offentlig sektor

Støtte på vejen mod den digitale transformation

Digital teknologi byder på et væld af muligheder for offentlige organisationer. Fra lærings- og reformprocesser i uddannelsessektoren til håndtering af sociale udfordringer for myndigheder og sundhedsinstitutioner. Men det kan være udfordrende at drive bæredygtig vækst på denne skala.
.
areo
Bedre betjening af borgerne – hver dag
Vi hjælper offentlige organisationer på deres rejse mod den digitale transformation. Uanset om det handler om at forbedre kundeoplevelsen, understøtte hybridarbejde, levere den bedst mulige service eller nå mål for miljøhensyn, sociale forhold og god selskabsledelse (ESG), har vi løsningerne og tjenesterne, der kan muliggøre en problemfri overgang.
 
Vi har teams af eksperter verden over, så vi kan levere lokal support og vejledning til offentlige organisationer, som vil opbygge en robust og tilpasningsdygtig drift og et sundt og sikkert sted at arbejde. Vores tjenester og løsninger er designet til at give bedre digitale oplevelser – og øge medarbejdernes produktivitet og tilfredshed, så de kan gøre en forskel og få bedre forudsætninger for at servicere studerende, patienter og borgere hver dag.

Hjælp til at reducere jeres CO2-aftryk

Vi tror på, at vi kan bidrage til en reduktion af CO2-emissioner ved at give vores kunder en række løsninger og tjenester, der kan reducere CO2-udledningen fra både kontorer og samfundet som helhed.

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os