IT-infrastrukturløsninger & -tjenester
IT infrastructure services

Den rigtige it-infrastruktur til jeres behov

Infrastrukturløsninger og -services

I den digitale verden er it-infrastrukturen yderst vigtig i jeres organisation. Hele forretningen afhænger af den, men mange virksomheder mangler opdateret ekspertise og dækning på alle it-niveauer - og er afhængige af tredjeparts-leverandører for at imødekomme specifikke behov. Ofte har de forskellige leverandører ikke den fulde viden om virksomhedens tilgang, værktøjer og metoder, - og dette kan resultere i en blandet oplevelse, når der opstår problemer.
 
Udnyt jeres fulde potentiale
Ricoh leverer en effektiv, sikker og pålidelig styring af jeres it-infrastruktur – og hjælper jer med at realisere jeres fulde potentiale.
  • Konsolidering, standardisering, og automatisering af systemer
  • Hardware- og softwareløsninger
  • Administrerede tjenester og rådgivning
En skræddersyet tilgang understøttet af vores globale omfang
Vi skræddersyr løsningen til jeres specifikke behov – og med vores globale omfang kan vi tilbyde en ensartet tilgang, der overholder de nyeste branchestandarder. Vores mål er, at I skal være trygge ved at lade vores specialister styre jeres it, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for jeres kerneforretning.

Vores services

Virtualisering

areo

Optimering og forenkling gennem virtualisering

Datacentrenes energiforbrug er stigende, og derfor er det vigtigere end nogensinde før at investere i ressourcer, der kan holde jeres it-infrastruktur oppe, til enhver tid. Dette sker samtidig med, at ønskerne om at forbedre it-infrastrukturen tager yderligere fart.
 
Omfattende vejledning og support
Virtualisering repræsenterer en betydningsfuld mulighed for at understøtte en moderne it-infrastruktur med den fleksibilitet, der er nødvendig ifm. jeres digitale transformation. 
 
Vores omfattende og integrerede services og kapacitet, kan give jer ro i sindet samt den nødvendige support til at kontrollere og reducere risikoen for nedetid.
  • Optimer jeres infrastruktur og energiforbrug
  • Få hurtigere implementering
  • Flyt ældre apps til fuldt virtualiserede miljøer
Kontakt os

Server infrastruktur, Storage og Management

areo

Den rigtige infrastrukturløsning til jeres behov

I dag skal it-systemer være tilgængelige og sikre på alle tidspunkter. Kapacitets- og sikkerhedsproblemer skal identificeres proaktivt og løses, før de påvirker virksomheden. Systemerne skal være agile og i stand til at reagere på skiftende prioriteter og øgede krav. Dette kan sætte dine it-teams under pres, når de burde fokusere på at holde driften i gang.  
 
Leverandør-agnostisk tilgang
Vi imødekommer jeres bekymringer ved at analysere jeres specifikke behov og sikkerhedskrav og opbygge en skræddersyet infrastruktur. Med vores leverandør-agnostiske tilgang kan vi understøtte jeres krav med specialiserede eksperter, så I kan lagre, administrere og fortolke data med ro i sindet uanset omfanget af jeres operation.
Kontakt os

Få styr på den rette blanding af cloud og hybrid

Vores vejledning viser jer, hvordan I kan implementere den rette blanding af cloud- og hybridløsninger for at få en effektiv, skalerbar og sikker infrastruktur.

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere