Cloud-infrastrukturtjenester
hybrid infrastructures

Forenkling. Automatisering. Optimering.

Cloud-infrastrukturtjenester

De fleste virksomheder investerer penge og ressourcer for at holde deres it-systemer opdaterede og godkendte. Med cloud får man større skalerbarhed, fleksibilitet og smidighed – grundlæggende kvaliteter, som alle virksomheder har brug for til deres digitale transformation og for at forblive konkurrencedygtige. Tilpasningsevne og innovation er afgørende for bæredygtighed og vækst, og samtidig kan skyen hjælpe jer med at reducere kompleksitet og optimere jeres omkostningsniveau.
 
Skalerbare, administrerede cloud-løsninger
Vores blanding af multi-cloud og hybrid cloud-tjenester understøtter alle jeres forretningsbehov, og vores konsulenter arbejder tæt sammen med jer om at definere målene for jeres cloud-rejse.
  • Arkitektur, adoptering og migrering med en multi-cloud- eller hybrid cloud-løsning.
  • Bedre fleksibilitet og sikkerhed
  • En mere agil virksomhed
  • Boostet produktivitet
  • Beskyttelse af data
Vi tilbyder skalerbare, administrerede cloud-løsninger. Vores brand-uafhængige tilgang betyder, at vi kan arbejde med de platforme og systemer, der passer til jeres specifikke behov uden begrænsninger.

Vores services

Cloud, hosting og datacenter

areo

Sæt strøm til jeres forretning med komplette cloud-løsninger

Den øgede digitalisering af alt fra data til enheder kan have en forstyrrende effekt i organisationen. Mange mangler den smidighed og fleksibilitet i infrastrukturen, der kræves for at konsolidere, automatisere, standardisere og virtualisere deres systemer.
 
Hybrid, on-premise eller cloud
Vi hjælper virksomheder med at overvinde denne udfordring ved at implementere den rigtige blanding af hybrid cloud-løsninger – on-premise eller i skyen – for at levere infrastruktur og tjenester, der er effektive, skalerbare og sikre.
 
Med vores lokale og internationale netværk og certificerede teknologieksperter kan vi levere pålidelig og velreagerende it-support – uanset jeres virksomheds størrelse.
Kontakt os

Cloud Management & Orchestration

areo

Vær sikker på, at jeres cloud-løsning kører godt

Cloud-infrastruktur er i vækst og begynder at blive indført i mange organisationer, som dermed kan blive mere agile og reagere hurtigt på spidsbelastninger. Men det gør også arbejdsprocesserne mere komplekse, både med public og private cloud.
 
Få adgang til alle større cloud-leverandører
Tag kontrol over jeres it-infrastruktur med cloud-administration og orkestrering, så I får kontrol over alle dele af jeres cloud-miljø. Vi samarbejder med alle de store leverandører af cloudløsninger, herunder Microsoft Azure, AWS og Google Cloud. Vores højt kvalificerede team hjælper jer med at udvikle en skræddersyet løsning og centralisere styringen af jeres cloud-miljø.
Kontakt os

Migrering

areo

Minimering af risici og forstyrrelse for jeres virksomhed

Cloud-infrastruktur byder på mange fordele, men det er ikke nødvendigvis alle data eller applikationer, der er egnede til migrering. Relevante overvejelser er alt fra forretningskontinuitet, sikkerhedsrisici og ressourcer til legacy-systemer og applikationsdesign.
 
Ekspertrådgivning hele vejen
Vi arbejder sammen med jer om at analysere jeres applikationsmiljø og hjælper jer med at identificere den rigtige cloud-hostingplatform og reducere potentielle risici – under og efter migreringsprocessen. Vores specialister sikrer en hurtig og omkostningseffektiv overgang med minimal forstyrrelse af jeres eksisterende drift.
Kontakt os

Omkostningsoptimering

areo

Spar omkostninger, opbyg overskud

Hold styr på jeres infrastrukturinvesteringer
I takt med væksten af cloud-infrastrukturer stiger virksomhedernes omkostninger også – og med begrænsede budgetter, der er allokeret til at holde eksisterende ældre miljøer kørende, bliver ressourcerne ikke altid brugt effektivt.
 
Spar omkostninger, opbyg overskud
Få styr på jeres udgifter til infrastrukturinvesteringer og hold øje med ydelsen med vores automatiserede dashboard- og rapporteringsværktøj, der giver komplet overblik over jeres sky. Vores eksperter bibeholder et langsigtet syn på jeres virksomhed og sammensætter en fleksibel handlingsplan, så I kan kontrollere omkostningerne, forbedre indtjeningen og øge virksomhedens vækst.
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os