Digitalt arbejde
Workplace Experience

Access Everywhere

Problemfrit samarbejde - uanset hvor jeres medarbejdere befinder sig

Digitalt arbejde

Der er ved at ske et skift i hvordan, og hvor vi arbejder. Fremtiden bliver præget af hybride og digitale arbejdsformer. Der bliver behov for endnu større fokus på, hvordan vi kommunikerer og samarbejder.
 
Ekspertisen og visionerne, I har brug for
Vi har en holistisk tilgang til at designe, integrere og understøtte jeres digitale arbejdsområder for at fremme medarbejdernes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at præstere på et nyt niveau. Med vores omfattende portefølje af løsninger kan vi hjælpe jer med at skabe en digital og hybrid arbejdsplads, uanset om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.
image

55 % af medarbejderne præsterer bedre, når de selv har indflydelse på hvor, hvornår og med hvem de arbejder.

Ricohs knowhow og løsninger inden for Digital Workspace sikrer ubesværet samarbejde og at jeres teams har alt, hvad de behøver for at præstere.
 
Hybridarbejde handler om at give medarbejderne en problemfri digital oplevelse, uanset hvor de er.
 
Det bedste fra to verdener
At bygge bro til en hybrid-arbejdsstyrke kræver, at man kan bevare det bedste fra den fysiske arbejdsplads og kombinere det med det bedste ved fjern- og onlinearbejde. Men hvordan finder man den rette balance mellem, hvad medarbejderne ønsker (fleksibilitet, agilitet, mobilitet) og det, it skal levere (sikkerhed, compliance, standardiserede processer)?
 
Lad os hjælpe med at skabe jeres digitale arbejde
Vi sikrer at jeres teams kan udføre deres arbejde bedst muligt og skaber forbundet og digital arbejdsplads, der gør alle stærkere. Vi starter med en grundig forståelse og analyse af jeres nuværende it-setup – og derefter finder vi ud af sammen med jer og jeres medarbejdere, hvad I har brug for at arbejde anderledes i fremtiden. Sammen med jeres teams designer, konfigurerer, udruller og servicerer vi jeres digitale arbejde, uanset fysisk placering i verden.

Områder hvor vi er stærke

Managed Print Services

areo

En ny æra af tryk og print

Giv medarbejderne mulighed for at producere, lagre, udskrive og udnytte information mere effektivt ved at optimere processerne og teknologien i jeres informationsøkosystem. Det reducerer den interne ressourcebyrde og skaber besparelser på driften.
Læs mere

Løsninger til kommunikation og samarbejde

areo

Giv jeres team bedre arbejdsmuligheder

Forbind og samarbejd ubesværet på tværs af teams, arbejdsområder og geografiske områder med de bedste teknologier inden for tale, video og interaktive skærme. Skab bedre arbejdsoplevelser, samtidig med at du øger medarbejder- og kundeengagementet.
Læs mere

Managed Workplace Services

areo

Giv produktiviteten et boost med en glat brugeroplevelse

Øg produktiviteten med en problemfri brugeroplevelse. Frigør det fulde potentiale i din arbejdsstyrke, hvor som helst og når som helst. Vores tjenester vedligeholder og forbedrer dine driftsfunktioner - og sikrer, at dit team har alt, hvad de har brug for til at levere fremragende resultater i enhver skala.
Læs mere

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os