Administrerede cybersikkerhedstjenester
cybersecurity

Omkostningseffektiv cybersikkerhed

Cybersikkerhed

Registrering og forebyggelse af databrud og andre cybersikkerhedshændelser er en løbende, tilbagevendende aktivitet. Efterhånden som truslerne bliver mere avancerede, skal jeres it-infrastruktur tilpasses nye variabler, og der skal defineres nye mål og implementeringsstrategier. Manglen på kvalificeret cybersikkerhedspersonale gør kun denne udfordring sværere.
 
Omkostningseffektiv cybersikkerhed døgnet rundt
Vores administrerede cybersikkerhedstjenester er et bud på en løsning på disse udfordringer. Vores cybersikkerhedseksperter overvåger og administrerer jeres netværk og enheders sikkerhed. Som eksternt team for jer bruger vi værktøjerne, ekspertisen, analysen og erfaringen, som vi har fået gennem hændelser i den virkelige verden, til at levere en skalerbar, omkostningseffektiv tilgang til cybersikkerhed døgnet rundt.

Vores services

Security Information & Event Management (SIEM)

areo

Hurtigere responstid under en farlig hændelse

Når angribere forsøger at bryde ind i et netværk, har de ofte en fordel, fordi de fleste forsvarsværker er reaktive i stedet for proaktive. Et veldistribueret SIEM indsamler og analyserer proaktivt logfiler for at identificere, hvornår et angreb kan være i gang og forsvarer sig aktivt mod angreb.
 
Holistisk, dynamisk intelligens
Vores administrerede SIEM-tjeneste overvåger, identificerer, klassificerer, verificerer og advarer om cybersikkerhedshændelser. Den kombinerer flere teknologier for at give holistisk og dynamisk sikkerhedsintelligens og hændelsesrespons.
 
Kompatibel, omfattende SIEM
Tjenesten er afhængig af live datafeeds fra indsamlere, syslog-tjenester og API'er, og den er kompatibel med mange teknologier, herunder Palo Alto, Trend, Forcepoint, ServiceNow og Cisco. Tjenesten genererer ikke kun automatisk it-support tickets i tilfælde af en sikkerhedsalarm, men udfører også handlinger ift. hændelsen. Vores SIEM-support inkluderer:
 
 • Hurtig afhjælpning
 • 24/7 respons på større kritiske hændelser
 • Høj tilgængelighed for internetportaler, dashboards og lagring
 • Identifikation og klassificering af hændelser
 • Øjeblikkelig skalering for at imødekomme IMAC'er (Install, Move, Add, Change) for fysiske enheder
 • Underretning om kritisk begivenhed inden for 15 minutter; medium hændelse inden for en time
 • Reduktion af falske positive alarmer med brugeradfærdsanalyse
 • Periodiske gennemgange af eksisterende SIEM-regler og sikkerhedsadvarsler
Kontakt os

Firewall & Secure Access Service Edge (SASE)

areo

Begrænsning af udefrakommende kommunikation samt optimeret beskyttelse

Med så mange firewalls, der skal styres, og ofte med forskellige leverandører og teknologi, kæmper mange virksomheder med grundlæggende firewalladministration, mens de prøver at opretholde deres netværksgrænses sikkerhed og integritet. Det er en svær balance at opnå, og det bliver kun værre, hvis organisationen er spredt på tværs af flere lande med forskellige firewall-teams i forskellige tidszoner.
 
Alle netværkssikkerhedstjenester konvergeret i en enkelt sky
Gartner beskriver SASE som den primære metode til at sikre en organisation, der har taget cloud-teknologier til sig og ikke længere har en statisk og klart defineret netværksgrænse. Idéen med SASE er, at alle netværkssikkerhedstjenesterne konvergerer i en enkelt cloud-arkitekturløsning, der er fælles for alle brugere, uanset hvor de er i verden.

24/7/365 sikkerhed
Vores firewall- og SASE-tjenester giver jer ekspertisen til at holde jeres firewallmiljø kørende sikkert og problemfrit uanset placering. Et højt kvalificeret team af erfarne firewall-eksperter er til rådighed 24/7, året rundt for at øge jeres sikkerhed og reducere risikoen for indtrængen ved at beskytte og administrere jeres interne og eksterne grænsesikkerhed og segregering.
 
  Vi producerer regelmæssige rapporter, der viser loginforsøg, ændringer, opdateringer og alle enheders helbredsstatus. Løsningen omfatter:
 
 • Software Defined Wide Area Network (SD-WAN)
 • Sikkerhed for eksisterende SD-WAN/MPLS-implementeringer med nem opgradering til full mesh SD-WAN overalt i verden
 • Remote Access Virtual Private Network for alle kontorer og brugere
 • Zero Trust Network Access for alle brugere
 • Quality of Service Policies
 • DNS Security
 • Secure Web Gateway
Kontakt os

Privileged Access Management (PAM)

areo

Sikker adgang til al virksomhedens information

Uden struktureret og sporet, sikker adgang til information risikerer I, at en ubuden gæst kan få adgang til virksomhedens data. Avanceret software til privilegeret adgangsstyring kan sikre jeres aktiver, men det kan være komplekst og ressourcekrævende på specialistniveau at administrere og optimere løsninger med PAM (Privileged Access Management).
 
Fuldt administreret betyder fuld beskyttelse
Med fokus på resultaterne for brugerne og effektiv administration af PAM-softwaren beskytter vores fuldt administrerede PAM-tjeneste virksomheden mod misbrug af privilegerede legitimationsoplysninger.
 
Et dedikeret team af PAM-specialister
Tjenesten er designet som et alternativ til at ansætte eller efteruddanne eksisterende medarbejdere og består af et dedikeret team af PAM-specialister og trusselsanalytikere, der administrerer og optimerer PAM for jer. De hjælper med at styre omkostningerne, øge sikkerheden og reducere risikoen ved at beskytte og administrere kritiske privilegerede adgangsmiljøer.
Kontakt os

Administreret emailsikkerhed

areo

Minimer risikoen fra ondsindende emails

Cyberkriminelle sender ondsindede emails, der indeholder vira, malware, spam, phishing-angreb og andre cybersikkerhedstrusler. De håber på, at brugerne laver fejl i skyndingen, som fx at klikke på et usikkert link eller en vedhæftet fil. Administrerede emailsikkerhedstjenester kan beskytte jeres virksomhed mod databrud, uautoriseret adgang og andre emailsikkerhedstrusler.
 
Administrerede email-teknologier med vedligeholdelse og overvågning
Vores administrerede emailsikkerhedstjeneste bruger forudsigelse til at opdage, analysere og blokere emailtrusler, før de når slutbrugernes indbakker. Vores it-sikkerhedseksperter administrerer, vedligeholder og overvåger jeres email-teknologier og anvender sikkerhedsstrategier, der holder jeres emails sikre og fri for skadeligt indhold. Dermed kan jeres medarbejdere bekymre sig mindre og fokusere på deres kerneopgaver.
Kontakt os

Administreret antivirus

areo

Optimerede antivirussystemer på tværs af alle virksomhedens enheder

Antivirussystemer uden central administration gør det muligt for slutbrugerne at aktivere eller deaktivere antivirus på deres pc, hvilket udsætter virksomheden for betydelig risiko. Et centralt styret antivirussystem sikrer, at alle organisationens påkrævede sikkerhedsforanstaltninger bliver anvendt. Dette kræver dog højt uddannede it-medarbejdere og administrationsinfrastrukturer.
 
Den bedste antivirusløsning til jeres virksomhed
Vi har jeres ryg med vores automatiserede, administrerede antivirustjeneste. Den sikrer, at jeres antivirus er opdateret, scanner som planlagt, og at infektioner opdages, analyseres, neutraliseres og rapporteres med det samme. Dette er et kritisk trin i sikringen af jeres servere, systemer, netværk og enheder med trådløs adgang. Afhængig af virksomhedens krav og størrelse kan vi også hjælpe med at finde den bedst egnede antivirusløsning på markedet.
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os