HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Vores forretning

Medarbejdertilfredshed i fokus

Vores ambition er at udnytte teknologi til at øge produktiviteten, give plads til kreativitet og hjælpe medarbejdere med at opnå en følelse af tilfredsstillelse – alt imens vi driver innovation, både i vores egen forretning og for vores kunders organisationer.

Vi vil gerne give det enkelte individ mulighed for at arbejde smartere, uanset hvor de er, og frigøre tid fra ensformige opgaver, som kan bruges på arbejde, der gør en forskel. Vi vil holde fast i det menneskelige aspekt, når vi bruger og udvikler teknologien. Målet er at bidrage med innovative services og produkter, som kan motivere kreativitet og bidrage til det samlede resultat i virksomheden.

Ricohs forretningsløsninger

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh fører vi an med en bred portefølje af brancheførende hardware- og softwareprodukter, sofistikerede end-to-end-løsninger og ekspertsupport, der kan hjælpe jeres organisation med at blive mere agil, produktiv og profitabel. Uanset hvor I er i verden og hvor I befinder jeg på jeres digitale rejse, kan vi hjælpe jer med at reagere på den moderne arbejdsplads' skiftende krav og med at nå jeres mål.

Se, hvordan Ricoh kan hjælpe
jer på rejsen mod den digitale arbejdsplads


Vores innovative historie

Innovation har været kernen i vores virksomhed siden stiftelsen i 1936. Med et solidt fundament inden for forskning og udvikling har vi stået for nogle af vores branches mest betydningsfulde gennembrud, fra verdens første højhastigheds faxmaskine til kontorbrug til 3D-printere og cloud-netværksenheder. Vi innoverer konstant, ikke kun vores teknologier og produkter, men også på forretningssiden, og hjælper virksomheder med at skifte fra traditionelle, papirbaserede arbejdsgange til en strømlinet, digitalt baseret drift.


På vej mod en bæredygtig fremtid

Vores tilgang til bæredygtighed handler om balancen mellem People (samfundet), Planet (miljøet) og Prosperity (økonomi). For at være sikre på at skabe målbare resultater har vi indarbejdet en række mål for miljøhensyn, sociale forhold og god selskabsledelse (ESG) i vores overordnede forretningsstrategi, hvor vi fokuserer på syv prioriterede emner, herunder Zero-Carbon Society, Circular Economy, Open Innovation og Diversity & Inclusion. Vi øger desuden farten på vores energibesparende initiativer og brug af vedvarende energi, samt leverer digitale tjenester til nye måder at arbejde på.
ESG goals

.


Vores historie

Tag på en rejse gennem vores historie, og læs om, hvordan vi fortsat udvider vores forretning gennem organisk vækst og partnerskab.
Our history

Ricoh offices

Ricoh-kontorer

Find et Ricoh-kontor i nærheden af dig