Netværksløsninger & -tjenester
networking services

Netværksmuligheder, der opfylder dine behov i dag og i morgen

Netværksløsninger og services

Tilgængelighed, nedetid, dårlig ydeevne og svagheder kan forårsage store forstyrrelser og have alvorlige konsekvenser for virksomheden. Samtidig kan der opstå udfordringer på grund af hybrid arbejde, stigende netværkskompleksitet og distribuerede modeller ved brug af cloud.
 
Fra forbindelse og dataindsamling til administration af enheder
Det er blevet afgørende at have et skalerbart, robust, sikkert og højtydende netværk på plads som fundament i sin it-infrastruktur. Applikationer, der understøtter forretningsprocesser og kundeservice, kræver netværk af høj kvalitet for at fungere optimalt. I har brug for at have adgang til alt fra forbindelser og dataindsamling til administration af enheder og analyse, hvor I er.
Vores portefølje af netværksløsninger og -tjenester:
 • WAN 
 • LAN 
 • WLAN 
 • VPN 
 • SDWAN 
 • SDN 
 • Hybrid Connectivity 
 • Edge Networking 
Vi analyserer jeres specifikke netværks- og sikkerhedskrav for at skræddersy en service, der opfylder alle jeres behov. Med den rigtige løsning på plads kan I opretholde forretningskontinuitet og sikre, at jeres kunder altid får den bedst mulige oplevelse.

Vores services

Netværk

areo

Velkørende drift

Et pålideligt netværk, der kan håndtere komplekse interne og eksterne forbindelser på tværs af flere platforme og kanaler, er afgørende for at løse en virksomheds udfordringer og øge kundetilfredsheden.
 
Ved at analysere jeres specifikke behov, hjælper vi jer med at opbygge en skræddersyet netværksinfrastruktur og leverer løsninger, der modsvarer jeres udfordringer. Vi samler jeres enheder, sikkerhed, netværk, platform og drift for at skabe et smartere, fremtidsklart it-økosystem, hvor alt bare kører – så I altid kan holde forbindelsen.
Kontakt os

Datacentre

areo

Sikkerhed og performance 24/7

Netværksenheder bliver stadig mere avancerede, antallet af udbydere stiger, og behovet for at være forbundet er stigende.
 
For at kunne opretholde jeres ydeevne og sikkerhed samt optimere omkostningerne har I brug for de rette kompetencer og den rette viden. Uden disse risikerer I, at datacenternetværket bliver flaskehalsen i jeres it-infrastruktur.
 
Overvågning og alarmer i realtid
Med vores tjenester får i fjernstyring af jeres infrastruktur. Vi leverer dashboards i realtid og alarmsystemer, der øjeblikkeligt identificerer netværksproblemer baseret på tidlige indikationer og sikre I altid er dækket ind.
 • Administrering af datacenternetværk 24/7/365
 • Proaktiv overvågning
 • Forebyggelse af netværksproblemer
 • Sikring af systemets tilgængelighed, effektivitet og sikkerhed
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere