Managed Print Services
print from iPad

Optimér jeres printerinfrastruktur

Managed Print Services 

Med mange printleverandører og servicekontrakter at holde styr på, kræver det mange ressourcer og ekspertise at administrere en virksomheds printinfrastruktur effektivt. Det koster tid og penge og fører ofte til frustrerede medarbejdere og tab af produktivitet.
 
Digitalisering på jeres måde
Vi kan administrere jeres printinfrastruktur for jer. Vores Managed Print Services gør det nemt og effektivt for jeres medarbejdere at producere, gemme og bruge information. Ved at automatisere processer og optimere teknologi på tværs af jeres informationsøkosystem kan I reducere omkostningerne og spild.
 
Verden over omfatter vores skræddersyede tjenester rådgivning, design af tjenester, transformation og administration. Vi har en kundecentreret tilgang til digitalisering og leverer altid de teknologier, der bedst opfylder netop jeres behov.

Vores services

Office Printing

areo

Få mest muligt ud af jeres printerinvesteringer

Vælg fra en bred vifte af vores brancheførende printerløsninger og få den software og de tjenester, I har brug for, så I kan optimere jeres printøkosystem. Med masser af valgmuligheder ift. hastighed, størrelse og funktioner – og forskellige konfigurationer – er der altid en model og funktionalitet, der fungerer optimalt til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
 
Forbedret printinfrastruktur
Vi kan administrere jeres interne print, enheder og arbejdsgange, så jeres medarbejdere kan fokusere på forretningen. Med en forbedret printinfrastruktur og mere robuste forretningsprocesser kan I spare tid og penge samt øge medarbejdernes produktivitet gennem større brugervenlighed.
Se alle vores kontorprodukter

Cloud Print

areo

Ensartethed, kontrol, fleksibilitet

Få bedre skalerbarhed og fleksibilitet med cloudbaseret udskrivning. Som sidegevinst skal it-medarbejderne bruge mindre tid på administration og vedligeholdelse af printere, så de kan fokusere på forretningskritiske opgaver.
 
Løbende software- og sikkerhedsopdateringer
Vi leverer intelligente digitale løsninger til at understøtte fjernarbejde, accelerere automatisering af arbejdsgange og udvikle en robust cloud-infrastruktur. Med vores fuldt administrerede, abonnementsbaserede tjeneste får I løbende softwareopdateringer, bedre omkostningskontrol, en ensartet brugeroplevelse, god dokument- og printsikkerhed og meget mere.
Få mere at vide om Ricoh Print Management Cloud

Printerrum

areo

Bedre effektivitet i arbejdsgangene omkring doumenter og udskrifter

Gør jeres printerrum til et dokument- og kommunikationscenter med mulighed for mere effektiv drift, nye forretningsydelser og bedre kundekommunikation. Med et optimeret dokument- og print-workflow får I et godt overblik over omkostningerne til udskrifter uden for kontoret, så I kan styre og reducere dem.
 
Vores eksperter definerer den bedste løsning sammen med jer
Vi arbejder tæt sammen med jer om at identificere den bedste hardware og software til jeres miljø og hjælper med at implementere workflowløsninger, der reducerer arbejdsintensive processer, flaskehalse og forretningskritiske nedbrud.
 
Vores tekniske eksperter hjælper med udvælgelse og finansiering af de rigtige printrumsløsninger fra tredjepartsleverandører for at få mest muligt ud af jeres investering og finde nye veje til bedre sikkerhed, compliance, bæredygtighed og indtjening.
  • Reducer de skjulte omkostninger ved dårlige styret outsourcing
  • Automatiser dokumentprocesser og arbejdsgange
  • Brug online print- og dokumentarbejdsgange til hybridarbejde
  • Reducer spild og lager
  • Få flere muligheder for indtægtsgivende tjenester uden for organisationen
Kontakt os

Print on demand

areo

Print, der hvor de skal bruges, er hurtigere og mere effektivt

Print-on-demand øger smidigheden og fleksibiliteten i virksomheden. Med de rigtige print- og workflowløsninger kan I reagere på kritiske forretningsprocesser og få optimal kvalitet, hastighed og fleksibilitet samt mindre afhængighed af og risiko ved at bruge eksterne leverandører.
 
Kontrol over omkostningerne, mindre spild og bedre sikkerhed
Vi strømliner jeres produktions-, kommunikations- og dokumentprocesser med kombinationer af de rigtige print- og workflowløsninger. Med vores print-on-demand-løsninger er det nemt at lave specialdesignede dokumenter, så alle brugere kan producere professionelle tryksager. Med en central print-on-demand-kapacitet kan I kontrollere printomkostninger, reducere spild og forbedre sikkerheden ved at forhindre følsomme data i at forlade organisationen.
Få mere at vide om print-on-demand

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os