Kunde- og medarbejderengagement
customer and employee engagement

Strømlinet markedsføring og kommunikation

Rød tråd i jeres kommunikation

Det kan være en stor udfordring både at skabe kontakt med nye kunder og samtidig kommunikere med de eksisterende - især i forhold til at forstå, hvem man taler med, og hvilke budskaber de ønsker at høre. 
For større organisationer kan det være en udfordring at tilgå kundedata fra forskellige kilder eller at sikre, at de rigtige medarbejdere kan finde de rigtige markedsføringsaktiver, når der er brug for dem.
 
Styrk organisationen med de rigtige værktøjer
Uanset jeres udfordringer omkring kundeengagement tilbyder Ricoh, cloud-baserede datadrevne løsninger, der kan hjælpe jer med at tilpasse jeres kommunikation, administrere jeres aktiver og sørge for, at jeres organisation kan bruge de rigtige markedsføringsværktøjer på det rigtige tidspunkt.

Vores services

Administration af kundekommunikation

areo

Bedre kundeoplevelse med målrettet kommunikation

Med strømlinet kommunikation kan I levere fantastisk kundeservice. Vores kundekommunikationsløsninger gør det nemt for jeres medarbejdere at producere relevant, målrettet kommunikation. Effektive arbejdsgange strømliner processerne fra oprettelse til leverance for at maksimere ROI på alle jeres kommunikationsaktiviteter.
 
Optimer jeres kommunikationsprocesser
Vi leverer den rigtige blanding af skalerbare softwareapplikationer og professionelle tjenester til netop jeres kommunikationsbehov. Med vores kraftfulde løsninger, som FusionPro til personliggjorte dokumenter, hjælper vi jer med at optimere omkostninger og kommunikationsprocesser og producere ekstremt effektive, målrettede budskaber til hver enkelt modtager – hvilket forbedrer kundernes tilfredshed og respons.
Læs mere

Markedsføringsteknologi (MAM / DAM)

areo

Platform til markedsføringsaktiver

Det kan være tidskrævende og dyrt at administrere en virksomheds aktiver på tværs af markeder, især med fjernmedarbejdere. Med vores markedsføringsteknologier, som Media Asset Management (MAM) og Digital Asset Management (DAM), kan I strømline jeres markedsføringsaktiviteter og sørge for, at retningslinjerne for brandet overholdes.
 
Det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt 
Med vores løsninger kan I oprette, lokalisere og tilpasse virksomhedens aktiver. Portaler med kontrolleret adgang til virksomheds- og markedsføringsaktiver sikrer, at interne interessenter, franchisetagere og distributører altid har adgang til det ønskede indhold.
 
En bred vifte af løsninger
Vi leverer den rette blanding af softwareløsninger og professionelle tjenester for at reducere jeres omkostninger og realisere en højere ROI på jeres markedsføringskampagner og fremstød. Udover vores egne løsninger, herunder MarcomCentral og FusionPro, fører vi en bred vifte af produkter fra tredjepartsleverandører, så vi kan tilbyde de løsninger, der bedst matcher jeres behov.
Læs mere

Digital Experience Platform (DXP)

areo

Pleje af kunderelationer med omnikanal-oplevelser

Brug innovative tilgange til at få god kontakt med kunder, udvikle avancerede forretningsprocesser og pleje relationer på tværs af forskellige kanaler.
 
DXP-ekspertise til jeres digitale strategi
Vores eksperter kommer med praktisk erfaring og kan sætte jer grundigt ind i alle de nye DXP-teknologier, der kan hjælpe jer med at opbygge meningsfulde relationer. Vi kan tilbyde en omfattende portefølje af software og tjenester, der kan hjælpe jer med at skabe digitale oplevelser og implementere jeres digitale forretningsstrategi.
 
Vores portefølje af tjenester omfatter:
  • Unified Customer Experience
  • Omnichannel Experience
  • Transformation af forretningsdrift
  • Digitalisering af forretningsprocesser
  • Rådgivning om digital strategi
  • Agil time-to-market og forretningsacceleration
  • Webportaler, intranet og udbyderportaler
Kontakt os

eCommerce-tjenester

areo

Udforsk de nye muligheder inden for eCommerce

Skræddersyede digitale e-handelstjenester og nye forretningsmodeller giver bedre kundeloyalitet og kontakt til flere kunder.
 
Vi tilbyder en omfattende vifte af løsninger til at hjælpe jer med at skabe nye kundeoplevelser - lige fra udvikling af portaler, mobilapps og e-handelsplatforme til integration af systemer.
 
Specialiseret i globale e-handelsmiljøer
Vi kan levere integration, udvikling og migrering med tredjeparts salgskanaler. Med brug af vores Data Analytics Services og Artificial Intelligence Services til e-handelsplatforme, hjælper vi jer med at identificere muligheder for opsalg og krydssalg, der kan øge jeres vækstpotentiale.
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere