Cybersikkerhed
cybersecurity strategy, services and solutions

Slut med risky business

Opdag, forudsig og forebyg cybertrusler 24/7

Cybersikkerhed

Internettet spiller en afgørende rolle for at skabe bedre og mere produktive arbejdsmiljøer, men de skaber også nye sårbarheder over for cyberangreb. Med flere brugere, der er afhængige af mobile enheder og potentielt sårbare it-netværk i hybride opsætninger, har I brug for en omfattende cybersikkerhedsstrategi, der er fundamentalt integreret i den måde, jeres virksomhed opererer på.
 
Robusthed indbygget i jeres it
Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente cybersikkerhedstjenester og -løsninger, der er tilpasset til jeres centrale forretningsprocesser. Vores førende ekspertise i cybersikkerhed kan hjælpe jer med at opbygge en modstandsdygtig it-infrastruktur, forstå og håndtere jeres sårbarheder og vokse med ro i sindet.
image

47% af de virksomheder, der benytter digital arbejdspladsteknologi i dag siger, at deres største udfordring er at beskytte deres forretning mod et stigende antal sikkerhedsrisici.

Med vores cybersikkerhedsløsninger er jeres data, virksomheden og medarbejderne alle beskyttet – uanset hvor og hvordan de arbejder.
 
De fleste organisationer ved, at de skal tage nye teknologier til sig og innovere løbende for at forblive konkurrencedygtige. Uheldigvis giver kapløbet om at indføre endnu flere distribuerede, digitale kontaktpunkter også flere udnyttelsesmuligheder for cyberkriminelle, hvis de ikke administreres korrekt.
 
Skab en kultur med indbygget sikkerhed
Alt for ofte er cybersikkerhed en eftertanke – noget, der håndteres med en tjekliste-tilgang snarere end at være indbygget i enhver teknologibaseret forretningsaktivitet. Men manglende robusthed i sikkerheden i dag kan resultere i en sårbarhed i morgen, så en reaktiv tilgang til cybersikkerhed er ikke nok.
 
Forskning viser, at databrud i gennemsnit koster en virksomhed $4,24 mio.2 (DKK 28 mio.). Hvis man som organisation skal bekæmpe disse trusler, skal man skabe en kultur, hvor sikkerhed er indbygget. Dette kræver en proaktiv, pragmatisk og strategisk tilgang, der tager risiko og sikkerhed i betragtning fra starten af ethvert nyt initiativ.
 
Fremtidssikret cyberrobusthed
Når en virksomhed placerer cybersikkerhed i centrum for transformation og innovation, skaber det grundlæggende tillid til systemer, design og data, så man kan påtage sig flere risici og føre an i transformative forandringer. Uanset hvor I er på jeres cyberrejse, og uanset jeres forretningsmål, leverer vi førende cybersikkerhedsløsninger og -tjenester, som kan hjælpe jer med at opbygge cyberrobusthed og skalere uden bekymringer.

Vores services

Cybersikkerhedstjenester

areo

Gør alle dele af jeres forretning mere robust

Vi forsvarer jeres organisation mod truende slutpunktsangreb såsom ransomware, phishing eller malware. Med vores komplette udvalg af cybersikkerhedstjenester implementerer og vedligeholder vores eksperter jeres skræddersyede sikkerhedsstrategi – og leverer den viden, der kan hjælper jer med at identificere og administrere jeres sårbarheder.
Læs mere

Cybersikkerhedsløsninger

areo

Færre risici og mindre eksponering over for cybertrusler

Vi imødegår sikkerhedsbehovene i jeres miljø med antivirusløsninger og emailsikkerhedsløsninger, der beskytter jeres filer og hardware mod ondsindede angreb, samt autentificeringssikkerhed, der holder følsomme oplysninger inden for teamet. Vi leverer et komplet udvalg af løsninger, der styrker jeres cyberrobusthed.
Læs mere

Administrerede cybersikkerhedstjenester

areo

En omkostningseffektiv og skalerbar tilgang til god cybersikkerhed

Vores erfarne konsulenter vurderer jeres virksomhed og hjælper jer med at identificere potentielle risici, adressere enhver direkte påvirkning og forhindre efterfølgende angreb. Med omfattende beskyttelse på tværs af organisationen giver vores tjenester jer mulighed for at koncentrere jer om kerneforretningen med ro i sindet.
Læs mere

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
business services

Digitalt arbejde

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere

Digital oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere