Data, analyse & kunstig intelligens
data, analytics and AI

Datadrevne oplevelser for ansatte og kunder

Data, analyse og kunstig intelligens

Hvis data er den nye valuta i forretningsverdenen, er AI hjernen, der sikrer de kloge investeringer. For at kunne løse komplekse problemer på arbejdspladsen må man lære af sine data og justere løbende for at optimere virksomhedens processer, styrke medarbejderne og engagere kunderne. De mest succesrige virksomheder gør dette uden menneskelig indgriben.
 
Frigør jeres vækstpotentiale
Ricoh hjælper jer med at sætte fart på forretningen og frigøre jeres vækstpotentiale gennem indsigtsfulde data, analyser og Artificial Intelligence Services.

Vores services

Analyse & maskinlæring

areo

Omkostningseffektiv analyse

Indsamling af datasæt fra forskellige systemer er en kostbar, tidskrævende og usikker proces, der ofte fører til utilfredsstillende beslutningstagning.
 
Specialiserede dataloger til rådighed
Vi leverer omfattende rådgivning og løsninger, der hjælper jer med at få mere ud af jeres data, processer og mennesker. Vores eksperter hjælper jer med at identificere de mest kritiske datapunkter at måle på. Vi udvikler strategier og applikationer, der kan hjælpe jer med at transformere komplekse data til en vidensoplevelse, der understøtter sikre beslutninger i realtid på tværs af platforme.
Kontakt os

Dashboards & rapportering

areo

Nøjagtig data understøtter hurtigere beslutninger i virksomheden

Hold øje med, hvordan jeres virksomhed klarer sig lige nu, og få sikkerhed for nøjagtige rapporter og en enkelt version af sandheden.
 
Skræddersyede, skalerbare løsninger
Vi tilbyder budgetvenlige, tilpassede og skalerbare dashboards og rapporteringsløsninger, så I kan administrere jeres data, brugere og processer effektivt. Data kan filtreres, når man ønsker at dykke ned i detaljerne og få baggrundsviden til smartere beslutninger, der kan skabe bedre og mere ensartede resultater. Det kan også bruges til at skabe og redigere widgets, vælge mellem en række visualiseringsmuligheder og dele rapporter med andre på et øjeblik.
Kontakt os

Datastyring & integration til Enterprise

areo

Færre datasiloer og bedre governance

Vi tilbyder løsninger til Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) Service Management og Human Resources (HR) med sømløs integration, der giver bedre mulighed for agile processer og klar kommunikation. Derudover sikrer vi jer et holistisk overblik over den information, der flyder gennem organisationen, så I nemmere kan forbinde prikkerne og få den indsigt, I har brug for i selskabsledelsen.
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere