Cybersikkerhedstjenester
cybersecurity services

Gør alle dele af jeres forretning mere robust

Cybersikkerhed

Efterhånden som virksomhedernes digitale transformation tager fart, og hybride arbejdsformer bliver mere udbredt, vokser hyppigheden og variationen af cyberangreb. Eksponering over for et sikkerhedsbrud kan være katastrofalt for jeres virksomhed, og jeres infrastruktur er kun så stærk som det svageste led. Disse trusler kræver opmærksomhed fra eksperter, som kan hjælpe med at implementere et beredskab og responsplaner for cybersikkerhed.
 
Skræddersyede tjenester, agnostisk teknologi
Vores højtuddannede team af specialister guider jer til at finde den rigtige løsning, der dækker netop jeres cybersikkerhedsbehov, inkl. forslag til planer for årlig infrastrukturforbedring. Bevæbnet med en bred vifte af certificeringer kan vi arbejde agnostisk og tilbyde den bedst tilgængelige skræddersyede løsning. Desuden betyder vores geografiske omfang, at vi er fysisk til stede i mange lande i Europa, Mellemøsten og Afrika (EMEA) og kan tilbyde support på en række lokale sprog.

Vores services

Compliancerevision

areo

Tracking er vejen til compliance

I vore dages forretningsliv skal man være ordentligt forberedt og have operationelle implementeringsplaner på højt niveau på plads i tilfælde af kritiske situationer. Uden de rette foranstaltninger for sikkerhed og forretningskontinuitet er jeres virksomhed sårbar over for en lang række cybertrusler.
 
Flueben ved al compliance
Vi kan hjælpe jer med at definere, revidere og udarbejde jeres cybersikkerhedsplaner og -procedurer. Med vores compliance-revisionstjenester bliver jeres virksomhed i stand til at identificere, opdage, beskytte, reagere og komme på benene igen efter sikkerhedsbrud og andre hændelser. Revisionen resulterer i en veldefineret, tilgængelig procedure og plan i tilfælde af angreb og muliggør løbende forbedringer af jeres sikkerhedsstrategier.
 
  • Risikostyring
  • Underleverandørsystemer
  • Konfigurationsstyring
  • Identitet, legitimation og sikker adgangsstyring
  • Implementering af uddannelse i sikkerhed og privatlivsregler
  • Implementering af processer, protokoller, vurderinger og procedurer til løbende overvågning af informationssikkerhed
  • Hændelsesplan
  • Beredskabsplan
Kontakt os

Test for cyberangreb

areo

Overhal med innovation

Den mest effektive metode til at opdage fejl i en sikkerhedsinfrastruktur er at få en tredjepart til at udføre planlagte angreb på systemet. Vi udfører tests (også kaldet pen-test), der afslører huller i jeres forsvar, så de kan lukkes, før ondsindede personer kan udnytte dem.
 
En todelt pen-testrapport
Efter denne vurdering producerer vi en todelt pen-testrapport. Den første del inkluderer en letforståelig oversigt på højt niveau over de afdækkede sikkerhedsfejl i infrastrukturen. Den anden del omfatter tekniske detaljer om de identificerede risici, rangeret efter prioritetsniveau (kritisk, høj, middel, lav), og mulige forbedringer. Med akkreditering fra CHECK og CREST kan vi levere pen-testtjenester på global niveau.
Kontakt os

Ransomwarerevision

areo

Bliv ikke afpresset af ransomware

Ransomware er en type ondsindet software (malware), der truer med at offentliggøre eller blokere adgang til data eller et computersystem – normalt ved at kryptere det – indtil offeret betaler en løsesum til angriberen.

Fuldstændig kontrol, detaljeret vejledning
Vi producerer en omfattende ekspertvurdering af jeres forsvar og jeres muligheder for at forhindre ransomware-angreb.
 
Først udfører vi omfattende ransomware-tjek for at evaluere effektiviteten af organisationens tekniske sikkerhedskontrol og bredere operationelle kompetencer. Vi leverer derefter detaljeret vejledning om identificering, minimering og styring af risikoen for ransomware-angreb sammen med klare anbefalinger til markante forbedringer af jeres forsvarsevne.
Kontakt os

Sikkerhedsvurdering

areo

Vi forstår og administrerer jeres svagheder

Cyberangribere leder konstant efter muligheder for at udnytte sårbarheder hos medarbejdere, der arbejder hjemmefra. For både store og små organisationer har spørgsmålet om cybersikkerhed aldrig været så aktuelt som nu.
 
En holistisk vurdering og rapport
Vores sikkerhedsvurderinger fokuserer på alle områder af jeres virksomhed, fra compliance, sårbarhed og drift til penetration, phishing, opmærksomhed og tredjeparts- og sikkerhedskontrol.
 
Vi registrerer, vurderer og analyserer email-tjenester, cloud-tjenester, endepunkter og netværksenheder for at få et komplet overblik over jeres it-sikkerhedslandskab. Vi leverer derefter en letforståelig rapport med prioriterede risici, sårbarheder og anbefalinger til handling.
Kontakt os

Beskyttelse af kritiske data mod cybertrusler

SB Hotels fik hjælp fra Ricoh til at indføre en cybersikkerhedsplatform, beskytte følsomme data, mindske lovgivningsmæssige risici og reducere den administrative arbejdsbyrde.

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere