Styring af forretningsprocesser
business process management solutions and services

Synced for success

Forbundne, automatiserede, end-to-end arbejdsgange

Styring af forretningsprocesser

Gamle processer og manuelle opgaver behøver ikke længere at holde dine medarbejdere tilbage. Teknologien gør det muligt at strømline den måde, hvorpå din virksomhed udfører vigtige opgaver - uanset om det er gennem implementering af dynamiske applikationer og cloud-løsninger eller outsourcede arbejdsopgaver.
 
Ricoh optimerer dine forretningsprocesser, så dine medarbejdere kan arbejde bedre, hurtigere og levere mere. Vi leverer teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer i hele din organisation, så du kan fokusere på din kerneforretning.
image

20% af produktiviteten på tværs af en organisation går tabt i ineffektiv håndtering af dokumenter og arbejdsgange.

Med Ricohs Business Process Management-løsninger kan du automatisere manuelle, gentagne opgaver for at frigøre tid til værdiskabende arbejde.
 
Manuelle, gentagne opgaver fører til ineffektivitet i alle forretningsprocesser. Automatisering kan direkte afhjælpe dette ved at minimere fejl og fremskynde arbejdsgangene.
 
Automatisering kan også føre til øget medarbejderengagement ved at gøre rutineopgaver mindre tidskrævende, så medarbejderne kan fokusere på mere interessante aktiviteter, hvilket øger arbejdsglæden og i sidste ende produktiviteten.
 
Brug intelligent automatisering overalt
Hold medarbejderne engagerede og motiverede med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive måder at arbejde på. Vi begynder med at sætte os ind i jeres forretning og jeres processer. Derefter samarbejder vi tæt med jeres teams om at designe jeres digitale arbejdsgange og intelligent automatisering i hele virksomheden – så arbejdskrævende opgaver bliver nemmere at styre og overvåge.

Vores services

Procesautomatisering

areo

Færre menneskelige fejl og højere effektivitet

Gør det muligt at arbejde på kryds og tværs og forbedre din beslutningsevne ved at automatisere nøgleprocesser, give øget nøjagtighed, hurtigere svar og rapportering i realtid.
Læs mere

Forretningsprocesløsninger

areo

Outsourcing af komplette forretningsprocesser og spar tid

Outsource dine forretningsprocesser, og frigør ressourcer til at fokusere på dine centrale forretningsmål. Vi tilbyder et komplet udvalg af tjenester, der kan hjælpe dig med at forbedre resultaterne og kontrollere omkostningerne.
Læs mere

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os