Karriere
About us

Arbejd sammen med os

Kom videre i din karriere med Ricoh

At arbejde hos Ricoh

Med et job hos Ricoh bliver du en del af en virksomhed, hvor alle ideer og baggrunde er velkomne. Vi hylder inklusion og mangfoldighed. Vi ønsker at skabe et arbejdsmiljø, hvor alle føler, at de har indflydelse, støtte og frihed til at opnå stærke resultater – og i sidste ende Fulfillment through Work

Vores mission og vision beskriver den fremtid, vi ønsker at skabe for vores medarbejdere og kunder:
Hos Ricoh hjælper vi mennesker med at finde ‘Fulfillment Through Work’ ved at forstå og ændre den måde, de arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet - og skabe en bæredygtig fremtid. 

Vores mission og vision, kombineret med vores værdier, udgør The Ricoh Way – vores virksomhedsfilosofi bag alt hvad vi gør. Lige fra hvordan vi opfører os, til hvordan vi leverer værdi til vores kunder og partnere.

Karriereudvikling

Vi opmuntrer vores medarbejdere til at lære og udvikle deres kompetencer med karrieremuligheder hos Ricoh i vores interne programmer.

Tekniske uddannelsesprogrammer

areo

SCALA – vores digitale talentudviklingsprogram

SCALA er et 9 måneders program, der giver deltagerne specialiseret teknisk ekspertise og brancheanerkendte akkrediteringer, som kan understøtte vores nye portefølje med digitale serviceydelser.

Salgsuddannelsesprogrammer

areo

Stærke salgsteams med digitale færdigheder

Selling Value 2.0: Digital Services
udstyrer vores salgsteams med den tankegang, viden og kompetencer, de skal bruge for at kunne levere værdi til kunderne. Emnerne er nøje udvalgt til at give større sikkerhed inden for digitalt, kommercielt og socialt salg, samtidig med at de giver vigtig viden om vores løsninger.


Ricohs Enhancer-salgsmetode
Som et supplement til Selling Value-programmet hjælper Enhancer vores medarbejdere med at blive eksperter i deres kunder. Metoden gør vores teams i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger, der løser komplekse organisatoriske udfordringer.

Ledelsesprogrammer

areo
Vi har en række interne programmer rettet mod medarbejdere i lederroller, så de kan forbedre deres egne kompetencer og samtidig give deres teams mulighed for at videreudvikle deres egne.

INvolve 
Bedre coachingkompetencer til lederudvikling
Vores program til lederudvikling på alle niveauer med fokus på coachingkompetencer for at fremme produktive og meningsfulde diskussioner mellem vores medarbejdere og deres ledere.
 
Aurora 
Et program til at styrke kvindelige ledere
Fokus er på at støtte kvindelige ledere på forskellige stadier i deres karriere til at udvikle deres netværk, nå deres fulde potentiale og inspirere andre.
 
Horizon 
Udvikling af vores ledende medarbejderes kompetencer
Horizon accelererer vores toplederes udvikling for at styrke Ricohs transformation og hjælpe vores medarbejdere, kunder og samfund.
 
MIRAI 
Et verdensomspændende program for digitale serviceledere
Vores globale lederprogram, der har til formål at styrke den næste generation af ledere inden for digitale tjenester, så vi forbedrer vores pipeline af ledertalenter og opbygger et globalt fællesskab, der går fremad sammen.

PowerSkills Training

areo

Videreudvikling af din viden om vores digitale økosystem

Dette kompetencebaserede program fokuserer på vigtige digitale domæner, der er tæt forbundet med Ricohs vision for vores digitale økosystem, herunder cloud computing, data og AI, cybersikkerhed og softwareudvikling for at styrke vores medarbejdere og sikre, at vi forbliver på forkant med de teknologiske fremskridt.

Online efteruddannelse

areo

iLearn-kurser – muligheder for læring for alle medarbejdere

Alle vores medarbejdere har adgang til iLearn – vores learning management system. Systemet indeholder over 60.000 læringsaktiver, herunder kurser, rejser, videoer, bøger, jobhjælpemidler og selvevalueringer om en bred vifte af emner, herunder kundeservice, økonomi, velvære, IT, kommunikation, præsentationstræning og meget mere. Man kan også gennemføre anerkendte certificeringer inden for emner som Prince2 og ITIL.
Ricoh Internship programme

Praktikophold

Vores 12-måneders praktikprogram er rettet mod studerende, der skal på universitetet (sabbatår) eller er i gang med en universitetsuddannelse. Programmet giver praktikanterne akkrediteringer, udvikler deres tekniske evner og forbedrer deres bløde værdier, alt imens de arbejder i et multikulturelt europæisk miljø og har indflydelse på projekter, de brænder for.
 
Vi stræber efter at skabe en entusiastisk, fleksibel og samarbejdsorienteret kultur, hvor praktikanter opfordres til at tage personligt ansvar og kommunikere begge veje.

Awards inden for HR og rekruttering

Se vores seneste brancheførende awards inden for rekruttering og HR: 
  • Pris for Talent Management – Personnel Today Awards 2021
  • Bedste interne rekrutteringsstrategi – FIRM Awards
  • Pioner-pris – Ricoh Global HR Awards
  • Future of Work: Human Capital Management SuperNova Awards
  • Women in Sales Awards (WISA) 2021
  • NID ‘Top 100 praktikpladser

Job hos Rícoh

Udforsk dine karrieremuligheder

Tag din karriere til nye højder - og udnyt dit fulde potentiale med de mange udviklingsprogrammer, vi tilbyder vores medarbejdere.

Se ledige stillinger