Efterbehandlingsløsninger
Finishing Service

Efterbehandlingsløsninger

Ricoh Graphic Communication

Fra start til slut!

Skab fantastiske færdige produkter, samtidig med at du forbedrer arbejdsgangene for efterbehandling. Uanset om du ønsker at producere et kvalitetsprint eller optimere en arbejdsgang, kan vores end-to-end -løsninger levere den ekspertise, du har brug for. Vores komplette sortiment af professionelle efterbehandlingsmuligheder omfatter inline, near-line og offline. Vi tilbyder alt fra skæremaskiner, lamineringsmaskiner til UV-coatere og meget mere.
En virksomhed. Uendelige muligheder. 
I sommeren 2022 opkøbte Ricoh Quadients grafiske forretning i Norden, og det betyder, at Ricoh nu er end-to-end leverandør til den grafiske branche. Vi samarbejder med en lang række af de førende leverandører på markedet. Med en bredere produktportefølje kan vi tilbyde vores kunder endnu flere muligheder inden for efterbehandling og storformat, men også større fleksibilitet, ét kontaktpunkt og flere services. Vi kan optimere arbejdsgangen ved at binde hele processen sammen med vores integrerede løsninger - fra start til slut i produktionen. 

Vores leverandører

Book et møde og besøg vores showroom

Oplev vores komplette sortiment af efterbehandlingsmuligheder og få mere viden om, hvordan vi kan udvikle din forretning.

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores konsulenter og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Kontakt os