Digital oplevelse
digital customer experience

A new level of experience

Værktøjerne og ekspertisen, som kan hjælpe jer med at opnå det maksimale engagement

Digital oplevelse

I dag forventer kunderne at kunne møde virksomheder digitalt og interagere med dem via mange forskellige kontaktpunkter. Når der er mindre menneskelig interaktion mellem køber og sælger, går vejen til at opbygge kundeloyalitet gennem levering af velfungerende og ensartede digitale oplevelser på tværs af forskellige kanaler.

En god kundeoplevelse starter med en fremragende medarbejderoplevelse
Data Analytics Services og Artificial Intelligence Services giver jeres medarbejdere mulighed for at levere ekstremt personlige, relevante oplevelser hurtigere og mere bekvemt, samtidig med at omkostningerne ved at betjene jeres kunder reduceres betydeligt.

Opnå maksimalt engagement
Vores kompetente team hjælper jer med at overgå kundernes forventninger ved hvert eneste kontaktpunkt. Vi designer, bygger, implementerer og servicerer de rigtige løsninger, så medarbejderne har, hvad de skal bruge for at skabe stærke og langvarige relationer.
image

91% af kunder angiver det som mere sandsynligt, at de vil købe igen efter en positiv oplevelse.

Vores digitale oplevelsesløsninger giver de værktøjer og den indsigt, I skal bruge til at forbedre virksomhedens ydeevne og accelerere væksten.
 
Vi lever i en tid, hvor mange virksomheder har svært ved skille sig ud - alt for mange produkter og tjenester ligner hinanden. I mange tilfælde er kundernes oplevelse blevet den eneste måde at gøre en forskel på.
 
Værdien af kundeoplevelsen
Men det kan være svært at måle ROI af en kundes oplevelse. Selv beslutningstagere, som anerkender vigtigheden af at holde kunderne glade og tilfredse, vil ofte ikke investere i kundeoplevelse uden at se beviser for dens værdi.
 
Undersøgelser viser, at kunder med positive oplevelser sandsynligvis vil købe for 140% mere end kunder, der rapporterer negative oplevelser.
 
Giv medarbejderne mulighed for at betjene kunderne bedre
En positiv kundeoplevelse behøver ikke at være forankret i en kundevendt platform; den kan også leveres gennem en intern digital oplevelse, der giver medarbejderne data, så de kan arbejde smartere og betjene kunderne bedre.

Vores services

Kunde- og medarbejderengagement

areo

Strømlinet markedsføring og kommunikation

Få nye indtægtsmuligheder, bedre engagement med kunderne og øget effektivitet med skræddersyede onlineportaler, digitale e-handelstjenester og digitale oplevelsesplatforme. Tilpas jeres kommunikation, og gør organisationen stærkere med de rigtige markedsføringsværktøjer. Vi hjælper jer med at udnytte jeres data til mere målrettet kommunikation, bedre kundeoplevelser og reducerede omkostninger.
Læs mere

Dataanalyse & Kunstig intelligens

areo

Datadrevne oplevelser for ansatte og kunder

Vi hjælper jer med at udnytte alle de muligheder der er i data og AI med ydelser som Data Analytics Services og Artificial Intelligence Services.  Dette kan hjælpe jer med at accelerere jeres forretning og frigøre jeres vækstpotentiale. Få viden om forretningen, se ændringer, mens de sker, og analyser jeres processer. Brug derefter denne indsigt til at forbedre jeres kunders oplevelse.
Læs mere

Softwareudvikling

areo

Applikationer skræddersyet til jeres behov

Vores udviklingsteams har den erfaring, der skal til for at sikre, at jeres skræddersyede applikationer opfylder jeres mål -  samtidig med de også fungerer med jeres ældre systemer. Vores Software Engineering Services omfatter teknologirådgivning, udvikling, test, support, implementering og vedligeholdelse.
Læs mere

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
business services

Digitalt arbejde

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere