HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Vores brand

Det vigtigste aktiv for en virksomhed eller et samfund er menneskets ubegrænsede fantasi. Gennem kreativitet og samarbejde kan vi alle forbedre den måde, vi lever og samarbejder på.

Ricoh har lige fra begyndelsen været drevet af troen på kreative ideer. Vores grundlægger, Kiyoshi Ichimura, fostrede en unik gruppe tænkere, der nægtede at lade sig begrænse af traditioner. De forestillede sig en verden, hvor information kunne kopieres præcist og fordeles ved et tryk på en knap – en verden, hvor vigtig forretningsviden var til rådighed hvor som helst, når som helst.

Ricoh gjorde denne vision til en realitet gennem en stærk kombination af teknologi, udvikling og kvalitetsproduktion. Vores printere, kopimaskiner og faxmaskiner stod i spidsen for kontorautomatiseringsæraen og revolutionerede forretningsdriften. For nylig har vores Managed Document Services cementeret vores ry som global dokumentekspert.

Arbejde i partnerskab med vores kunder

I dag er vi et ægte internationalt firma, og vi indgår partnerskaber med vores kunder baseret på exceptionelle servicestandarder. Med vores tekniske erfaring og IT-ekspertise kan vi som del af jeres team hjælpe med at reducere omkostningerne, eliminere spild og strømline processer, så jeres egne kunder oplever håndgribelige fordele. Og vigtigst af alt: Ved at frigøre medarbejdere til at tænke kreativt og gøre organisationsmæssig information lettere tilgængelig, er vi med til at sikre, at virksomhedsomlægningerne bliver succesfulde – også i det lange løb.

I EMEA-regionen betyder vores fuldt operationelle tilstedeværelse på 25 markeder og indirekte tilstedeværelse i alle de øvrige, at vi er i stand til effektivt at indsætte eksperter til at hjælpe jer med at udvikle jeres forretning.

Vi holder vores øjne på horisonten

Ricoh tænker altid fremad. Vi designer produkter og services, som er skræddersyet til specifikke industrier, nye markeder og store som små virksomheder. Vi skaber løsninger, der giver eksisterende systemer og processer en konkurrencemæssig fordel, som imødekommer lokale behov og blæser nyt liv i etablerede former for vidensdeling.

Gennem Cloud Computing, fjernovervågning og andre nyskabelser gør vi information mere mobil og mere personlig. Vores løsninger forbedrer den måde, folk interagerer med verden omkring dem på, hvad enten det foregår gennem en prisbelønnet serie af digitalkameraer eller online datatjenester.

Fremme af bæredygtighed af hensyn til fremtiden

Ricoh betragter erhverv, samfund og planeten som sammenhængende enheder. Vi bestræber os på at være en virksomhed, som medarbejderne er stolte af at arbejde for, og vi opfordrer til ansvarlig vækst i det omfang, det er muligt. Gennem vores engagement i fremadtænkende forretningsstrategier fremmer vi en udvikling, der er rentabel og bæredygtig såvel hos kunden som i vores egen virksomhed.

Hver dag hjælper Ricoh verden over mennesker med at udnytte den kollektive fantasis styrke for at opnå en mere produktiv, fyldestgørende og bæredygtig livskvalitet.