Cloud & infrastruktur
cloud solutions and IT infrastructure services

Cloud & Clear

Alle de løsninger, I har brug for til Cloud Computing og Cloud Hosting

Cloud- og infrastrukturtjenester

Virksomheder over hele verden sætter nu fart på deres digitale transformation og udvikling af nye strategier. Katalysatoren for disse ændringer er skyen. Den giver mere smidighed, produktivitet og sikkerhed, så virksomhederne kan sigte højere og nå længere ud med en veladministreret cloud-infrastruktur.
 
Rette løsning, køreplan og team
For at realisere den fulde værdi af skyen, kræver det mere end blot teknologien. I får brug for en god køreplan og teamet til at eksekvere den. Med de rette cloud-løsninger og ekspertisen til at administrere dem kan I modernisere og konsolidere jeres it-infrastruktur. I kan også transformere jeres forretningsdrift, så den bliver mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I forfølger det næste niveau af innovation.
image

2/3 af virksomheder siger, at de ikke har fået de ventede resultater ud af deres cloud-initiativer.

Med Ricohs cloud- og infrastrukturtjenester får I en pålidelig og klart defineret løsning, der lukker op for agilitet og innovation i virksomheden.
 
Cloud gør jer mere robuste på vigtige forretningsområder, forbedrer onlinesamarbejde og øger kundernes engagement i den virtuelle verden. Mange virksomheder har selv oplevet den afgørende rolle, som skyen spiller i deres planer for digitalisering. Organisationer med en "Cloud First"-tilgang kan innovere hurtigere, skabe nye indtægter og reagere mere specifikt på kundernes behov.
 
Vi definerer den rigtige tilgang sammen
Uanset om I har en Cloud First-tilgang eller stoler på den tilgængelige processorkraft, I har på stedet, arbejder vi tæt sammen med jeres team for at forstå jeres forretnings- og it-strategi, den eksisterende infrastruktur og jeres operationelle mål.

Et skridt frem for hele jeres it-infrastruktur
Vi kan implementere, administrere og videreudvikle hele jeres it-infrastruktur. Samtidig får I adgang til omfattende teknisk ekspertise uden at skulle ansætte yderligere interne ressourcer, så I er sikre på at kunne imødekomme organisationens behov i dag og i fremtiden.

Vores services

Cloud-Infrastruktur

areo

Forenkling. Automatisering. Optimering.

Vi har stor ekspertise inden for private, offentlige og hybride cloudmiljøer. Vores løsninger med en blanding af multi-cloud og hybrid cloud-tjenester kan hjælpe jer med at øge virksomhedens agilitet, fleksibilitet, øge produktiviteten og beskytte jeres data. Vi tilbyder alle de cloud computing- og cloud hosting-løsninger, I har brug for, så I kan få succes med jeres digitale transformation og forblive konkurrencedygtige.
Læs mere

Cloudinfrastruktur

areo

Optimering af jeres kritiske it-infrastruktur

Vi tilbyder hardware og software til administrerede tjenester og rådgivning, samtidig med at vi kan hjælpe med at designe og implementere en fleksibel, skalerbar og robust it-infrastruktur. Vores it-infrastrukturløsninger og -tjenester sikrer en effektiv, sikker og pålidelig styring af jeres forretningskritiske it-systemer – og hjælper jer med at frigøre jeres fulde potentiale.
Læs mere

Netværksløsninger

areo

Netværksforbindelser der opfylder jeres behov i dag og i morgen

Det er vigtigere end nogensinde før at have et skalerbart, robust og sikkert netværk. Vi designer, implementerer, overvåger og optimerer jeres it-infrastruktur, så I kan få en problemfri oplevelse på tværs af netværket. På den måde kan I opretholde forretningskontinuiteten og sikre, at medarbejdere og kunder altid får den bedste oplevelse.
Læs mere

Forretningskontinuitet og katastrofeberedskab

areo

Sådan sikres de vigtige processer

Hybrid arbejde og decentralt samarbejde stiller høje krav til drift- og datasikkerhed. En let tilgængelig og professionelt drevet infrastruktur hjælper med at reducere investeringer og vedligeholdelsesomkostninger ifm. ubrugte ressourcer, samtidig med at risikoen for afbrydelsen af kritiske processer minimeres. Vi hjælper jer med at få maksimal oppetid og tilgængelighed, så virksomheden hurtigt kommer op at køre igen, hvis katastrofen skulle ramme.
Læs mere

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os