Forretningskontinuitet og katastrofeberedskab
disaster recovery for businesses

Få styr på jeres essentielle processer

Kontinuitet og katastrofeberedskab

Verden over sætter virksomheder fart på deres digitale transformation for at kunne indføre nye forretningsmodeller, forbedre deres kundeservice og udnytte e-handel. Men skiftet til mere hybridarbejde og decentralt samarbejde har også medført nye udfordringer, der kræver, at sikring af kontinuerlig drift og databeskyttelse har topprioritet.
 
Hurtigt i gang igen
Når katastrofen rammer, har I brug for sikkerhed, risikostyring og genopretningsplaner, så I kan komme i gang igen så hurtigt som muligt. For uden adgang til data og software er det svært at holde forretningen kørende.
 
Grundig forebyggelse, planlægning og support
Vores eksperter opsætter, implementerer og administrerer jeres katastrofeberedskabsplan og tilpasser den til jeres unikke mål nu og i fremtiden. Vi overvåger, patcher og opdaterer 24/7 for at sikre en grundig plan for forretningskontinuitet i tilfælde af en katastrofe. Vi kan også yde support 24/7 via vores integrerede Service Operations Center, der garanterer jer support, når der opstår et problem.

Vores services

IT-kontinuitet

areo

Adgang og tilgængelighed til enhver tid

Planer for backup, gendannelse og katastrofeberedskab bliver ofte overset eller aldrig testet, før der indtræffer en kritisk hændelse. Men i takt med stigende datamængder er forretningskontinuitet mere efterspurgt end nogensinde før, og som organisation er man nødt til at lægge en plan for at forhindre problemer, der kan påvirke ens forretning, brugere og kunder.
 
Få en personlig løsning
Med en konsekvensanalyse kan vi hjælpe jer med at identificere jeres vigtigste forretningsprocesser, de underliggende it-systemer og de nødvendige serviceaftaler for at levere en skræddersyet løsning til jer.
 
Vi kan hjælpe jer med at:
  • Sikre forretningskontinuitet
  • Minimere afbrydelser af kritiske processer
  • Opretholde drift fra tredjeparts datacentre
  • Konfigurere backup- og opbevaringstider
  • Administrere replikeringsintervaller og failover-planer
  • Reducere jeres risici og øge jeres driftssikkerhed
  • Etablere backup, gendannelse og lagring i skyen
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os

Ricohs forretningsløsninger

Udforsk vores mange professionelle produkter og løsninger, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience

Den digitale oplevelse

Vores kompetente team af dataloger og udviklere designer, opbygger, implementerer og servicerer løsninger, der hjælper jer med at nå det maksimale kundeengagement.

Læs mere

Styring af forretningsprocesser

Vi holder jeres teams engagerede og produktive med nemmere, hurtigere og mere omkostningseffektive arbejdsmetoder.

Læs mere

Cybersikkerhed

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med at opbygge en robust it-infrastruktur, forstå og administrere sårbarheder og vokse med ro i sindet.

Læs mere

Cloud og infrastruktur

Vi leverer en køreplan og cloud-løsninger, der hjælper jer med at modernisere jeres it-infrastruktur, automatisere arbejdsmængderne og transformere virksomhedsdriften.

Læs mere

Den digitale arbejdsplads

Vi designer, konfigurerer og udruller jeres digitale arbejdspladser, så jeres teams kan samarbejde effektivt og få mere ud af deres dag, uanset hvor de arbejder henne.

Læs mere