Forretningskontinuitet og katastrofeberedskab
disaster recovery for businesses

Få styr på jeres essentielle processer

Kontinuitet og katastrofeberedskab

Verden over sætter virksomheder fart på deres digitale transformation for at kunne indføre nye forretningsmodeller, forbedre deres kundeservice og udnytte e-handel. Men skiftet til mere hybridarbejde og decentralt samarbejde har også medført nye udfordringer, der kræver, at sikring af kontinuerlig drift og databeskyttelse har topprioritet.
 
Hurtigt i gang igen
Når katastrofen rammer, har I brug for sikkerhed, risikostyring og genopretningsplaner, så I kan komme i gang igen så hurtigt som muligt. For uden adgang til data og software er det svært at holde forretningen kørende.
 
Grundig forebyggelse, planlægning og support
Vores eksperter opsætter, implementerer og administrerer jeres katastrofeberedskabsplan og tilpasser den til jeres unikke mål nu og i fremtiden. Vi overvåger, patcher og opdaterer 24/7 for at sikre en grundig plan for forretningskontinuitet i tilfælde af en katastrofe. Vi kan også yde support 24/7 via vores integrerede Service Operations Center, der garanterer jer support, når der opstår et problem.

Vores services

IT-kontinuitet

areo

Adgang og tilgængelighed til enhver tid

Planer for backup, gendannelse og katastrofeberedskab bliver ofte overset eller aldrig testet, før der indtræffer en kritisk hændelse. Men i takt med stigende datamængder er forretningskontinuitet mere efterspurgt end nogensinde før, og som organisation er man nødt til at lægge en plan for at forhindre problemer, der kan påvirke ens forretning, brugere og kunder.
 
Få en personlig løsning
Med en konsekvensanalyse kan vi hjælpe jer med at identificere jeres vigtigste forretningsprocesser, de underliggende it-systemer og de nødvendige serviceaftaler for at levere en skræddersyet løsning til jer.
 
Vi kan hjælpe jer med at:
  • Sikre forretningskontinuitet
  • Minimere afbrydelser af kritiske processer
  • Opretholde drift fra tredjeparts datacentre
  • Konfigurere backup- og opbevaringstider
  • Administrere replikeringsintervaller og failover-planer
  • Reducere jeres risici og øge jeres driftssikkerhed
  • Etablere backup, gendannelse og lagring i skyen
Kontakt os

Tag kontakt

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt en af vores rådgivere og find ud af, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Kontakt os