Vores virksomhed
Our company

Vores virksomhed

Sådan har vi transformeret arbejdspladser gennem mere end 85 år

Vores historie

Ricoh blev grundlagt i 1936 i Tokyo, Japan. Vores grundlægger, Kiyoshi Ichimura, var en bemærkelsesværdigt visionær mand, der var fortaler for en ansvarlig, progressiv og menneskefokuseret tilgang til at drive forretning. Ichimura anerkendte vigtigheden af det menneskelige potentiale for at skabe en bedre fremtid for menneskeheden og vores planet. Denne filosofi har inspireret os gennem mere end 85 år til at udvikle løsninger, der styrker kreativitet og hjælper individer med at opnå Fulfilment through Work.   

I løbet af årtierne er vores virksomhed blevet stadig stærkere og har adskillige gange været først med innovation på arbejdspladsen. Blandt vores afgørende øjeblikke er udviklingen af verdens bedst sælgende kopimaskine, den første højhastigheds-faksimile, lanceringen af RICOH Theta – verdens første billedenhed, der optager fuldt sfæriske billeder – og indførelsen af en helt ny cirkulær økonomimodel: Comet Circle™. 

Vi er stolte af vores ry som en markedsførende hardwareproducent, og i takt med, at vores kunders behov udvikler sig, gør vores virksomhed det også. I de senere år har vi transformeret og diversificeret os til at blive en førende partner inden for Workplace Experience og procesautomatisering, med global anerkendelse fra eksperter i hele vores branche. Som koncern leverer vi værdi til kunder i omkring 200 lande takket være vores 80.000 medarbejdere.

Det rette valg som partner

Vi har leveret digitale løsninger siden 1936, og vi udvider løbende vores kompetencer til at skabe nye muligheder på arbejdspladsen.

Dokumenteret erfaring

areo
Vi har dokumenteret erfaring med at hjælpe organisationer af alle størrelser med at opnå uovertruffen medarbejderengagement og kundesucces.

Omfattende support-infrastruktur

areo
I EMEA omfatter vores servicenetværk mere end 3.300 medarbejdere. Takket være denne omfattende supportinfrastruktur kan vi tilbyde fleksible implementeringsmuligheder – ved at kombinere centrale ressourcer med lokal leverance.

Stærk portefølje inden for digitale services

areo
Vi udvider løbende vores portefølje af digitale tjenesteydelser gennem innovation samt fusioner, opkøb og strategiske partnerskaber. Dette, kombineret med vores stærke globale alliancer med førende softwareleverandører, gør det muligt for os at tilbyde vores kunder de nyeste teknologiløsninger.

Markedsførende inden for bæredygtighed

areo
Som markedsførende inden for bæredygtighed er vi stolte af, at vores tilgang til beskyttelse af planeten rækker ud over at reducere vores eget CO2-aftryk – vi gør også en forskel ved at hjælpe vores kunder med at opnå deres mål for ESG (Environmental, Social & Corporate Governance).
Innovation

Vores innovative historie

Vi er stolte af vores tradition for innovation på arbejdspladsen. Siden begyndelsen har innovation været kernen i vores virksomhed. Lige fra vores pionerarbejde inden for design af printere og faxmaskiner til vores nuværende fokus på at bringe mennesker, teknologi og processer sammen.
 
Vores teknologiske innovation understøttes af et solidt fundament inden for forskning og udvikling, hvor 5% af den samlede omsætning geninvesteres hvert år. Vi blive konsekvent nævnt blandt verdens 100 bedste innovatører, 100 mest bæredygtige virksomheder, og som en af verdens mest etiske virksomheder. 

Hør mere om vores filosofi - Leading Change at Work

Udforsk en række services, løsninger og produkter, der kan hjælpe din organisation med at komme videre på den digitale rejse.

seamless digital workspace experience

Vores virksomhedsløsninger

Se vores løsninger og tjenester, der kan transformere jeres arbejdsplads og frigøre medarbejderværdi.

Læs mere

Vores tilgang

Se vores fokus på Leading Change at Work - og hvordan vi kan guide jer på hvert skridt af rejsen mod den digitale transformation.

Læs mere

Vores produkter

Se vores udvalg af brancheførende produkter inden for hardware og software.

Læs mere