HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Diversitet & Inklusion


“Hos Ricoh omfavner og respekterer vi det kollektive og det individuelle talent, erfaringen og alle menneskers synspunkter. Sammen inspirerer vi til exceptionel innovation. Sådan lever vi ifølge the Ricoh Way.”
Jake Yamashita, CEO, Ricoh


Dette er vores globale diversitetserklæring, der fra højeste niveau opstiller vores vilje til at skabe et mangfoldigt og inkluderende miljø hos Ricoh.  

Det centrale måden vi gør dette er baseret på at motivere og inspirere til en levende organisation, hvor medarbejderne trives, og kan være sig selv, når de er på arbejde.

Vores tilgang fokuserer på at tiltrække, udvikle og styrke vores medarbejdere, der tilsammen muliggør Ricohs succes, og endnu vigtigere, leverer fantastiske resultater til vores kunder. 

Vi tiltrækker og rekrutterer de bedste folk

Vores rekrutteringsprocesser sikrer, at vi kan levere lige muligheder på alle karrieretrin. Formålet med disse processer er at tiltrække en mangfoldig og talentfuld medarbejderstab.

Vi udvikler og belønner folk

Vi er klar over, at gode medarbejdere er altafgørende - og det at arbejde i et mangfoldigt og inkluderende miljø anses ikke kun som en positiv vækstskaber for virksomheden, men skaber også velvære og glæde blandt medarbejderne, og en følelse af man er i stand til at præstere. 

Vi investerer intensivt i karriereudvikling ved hjælp af en række karriereudviklende ledelsesprogrammer såsom Horizon: Et ledelsesprogram for ledere på højeste niveau, Aurora: For højtstående kvindelige lederaspiranter og Progress: Til udvikling af nye kvindelige ledere. 

Vi tror også i høj grad på mentorordninger. I de seneste tre år har vi deltaget i det succesfulde initiativ fra Women Ahead og 30%, der er et mentorprogram for kvinder på tværs af virksomheder og på tværs af brancher.

Som virksomhed har vi forpligtet os til at indfri FNs Bæredygtighedsmål, og gennem disse programmer bidrager vi aktivt til at forbedre ligestillingen mellem kønnene (SDG 5).

Vi forpligter os også til at fremme et arbejdsmiljø, hvor mennesker behandles med værdighed og respekt. Disse værdier skal afspejles i måden vi, vores kunder og vores leverandører interagerer med hinanden på. For at sikre, at vi hele tiden udviser og fremmer disse værdier, afholder vi løbende interaktive workshops og engagementsmøder med medarbejderne.  

Vi hjælper folk til at være den bedste udgave af dem selv

Vi ved at arbejdsstyrken i dag er på udkig efter et smidigt og fleksibelt arbejdsmiljø.  Vi gør brug af vores egen teknologi og metodologier for at forbedre samarbejdet på tværs af virksomheden og for at fremme en bedre balance mellem arbejde og fritid for alle vores medarbejdere.  

Vi måler løbende engagementet hos vores medarbejdere, således at vi kan agere på en positiv måde og fortsat bestræbe os på en kultur, hvor Ricohs medarbejdere nyder at arbejde, føler sig motiverede til at gøre en godt stykke arbejde og få anerkendelse for deres bidrag. 

 • Sustainability and Planet

  Bæredygtig udvikling

  Hos Ricoh tror vi på, at hvis vi opnår en perfekt balance mellem mennesker, planeten og ønsket om vækst i henhold til FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

 • Sustainability - Governance and Policies

  Ledelse og Politikker

  Vi bestræber os på at drive virksomhed med integritet og under overholdelse af de højeste etiske standarder i henhold til lovgivningen og branchereglerne.
 • Sustainability

  Kort om bæredygtighed

  Hos Ricoh tror vi på, at hvis vi opnår en perfekt balance mellem mennesker, planeten og ønsket om vækst i henhold til FN's Verdensmål for Bæredygtig Udvikling vil det hjælpe os med at virkeliggøre en mere bæredygtig