About us

Vores sociale indflydelse

Gør en positiv forskel

Social ansvarlighed er en central del af vores grundprincipper – Elsk din næste, elsk dit land, elsk dit arbejde. Disse principper har vist deres værdi gennem tiden, og de styrer stadig den måde, vi arbejder på. Vi stræber efter, at alt hvad vi gør har en positiv indvirkning på vores globale borgere og lokalsamfund
Vi støtter aktivt FN's Verdensmål, som omfatter forbedring af ligestillingen mellem kønnene (Mål nr. 5). Læs vores seneste rapport om kønsbestemte lønforskelle her.
Developing our people

Udvikling af vores medarbejdere

Vi investerer i høj grad i faglig udvikling og tilbyder en række lederuddannelser, der understøtter karriereudvikling, såsom Horizon (et lederprogram på direktionsniveau), Aurora (for fremtidige kvindelige topledere) og Progress (for nye kvindelige ledere).
 
Vi har også stor tiltro til mentorprogrammer og deltager i Women Ahead 30% Club-initiativet – et internationalt mentorprogram for kvinder på tværs af virksomheder og sektorer.
Se listen over alle vores udviklingsprogrammer

Diversitet og inklusion

Vi har forpligtet os til at skabe en mangfoldig og inkluderende arbejdsplads, hvor medarbejderne kan være deres sande jeg med værdighed og respekt. Vores tilgang fokuserer på at tiltrække, udvikle og styrke vores medarbejdere, fordi de driver Ricohs succes og leverer enestående resultater til vores kunder.
 
Derfor har vi oprettet dedikerede grupper med medarbejdere på alle niveauer og med alle baggrunde for at få bedre inklusion, skabe en følelse af fællesskab og give muligheder for netværk, mentorskab og opbakning i tråd med vores virksomhedsmål.

Se vores resultater omkring kønsbestemte lønforskelle


Partnerskaber med velgørende organisationer

Vi samarbejder med forskellige ikke-statslige organisationer (NGO'er), som f.eks. The Prince’s Trust i Storbritannien, der deler vores vision om at gøre en skalerbar og bæredygtig social forskel. Vi opfordrer vores medarbejdere til at bruge deres frivillighedsorlov til at støtte personer fra underrepræsenterede grupper med CV-workshops, jobsamtaletræning, praktikmuligheder og coaching- og mentorprogrammer. 
 
Vores sociale program for hele EMEA giver vores driftsselskaber frihed til at vælge deres egne NGO-partnerskaber i tråd med vores tema om inklusion på arbejdspladsen. Ved at give tilbage til lokalsamfundene og samtidig udvikle løsninger, der muliggør Fulfilment Through Work, hjælper vi mennesker med at opbygge selvtillid, opfylde deres potentiale og tage det næste skridt mod en succesfuld karriere.