Ny sikkerhedsopdatering til at bekæmpe potentiel sårbarhed i udvalgte Ricoh printer/PC fax drivere
22.01.2020

Ny sikkerhedsopdatering til at bekæmpe potentiel sårbarhed i udvalgte Ricoh printer/PC fax drivere

Hos Ricoh forstår vi vigtigheden af høj IT-sikkerhed, og vi udvikler og tester løbende vores systemer, så vi altid er på forkant og kan levere de mest robuste og avancerede sikkerhedssystemer til vores kunder verden over. 

Vi har fornylig identificeret en mulig sårbarhed i udvalgte printer/PC fax drivere. 

Som svar på dette, har Ricoh i dag frigivet en opdateret printer driver og sikkerhedsopdatering til at bekæmpe den potentielle sårbarhed (CVE-2019-19363), som muligvis kan påvirke udvalgte versioner af printer/PC fax drivere, som anvendes på udvalgte Ricoh multifunktionsmaskiner, printere og duplikatorer.
For at minimere risikoen for en potentiel sikkerhedsbrist, anbefaler Ricoh altid, at vores kunder følger “best practise” og sørger for at holde deres sikkerhedsindstillinger opdaterede. Vi har derfor udarbejdet en guide, så du hurtigt og nemt kan opdatere driveren selv – klik her for at se hvordan du opdaterer din driver.
Klik her for at se, hvilke modeller og print drivere der kan være påvirket af den potentielle sårbarhed.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum