homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Opdateret: Erklæring om ny Coronavirus (COVID-19) 15. juni 2020

Opdateret: Erklæring om ny Coronavirus (COVID-19) 15. juni 2020
Første udgivelsesdato: 4. februar 2020
Aktuel statusdato: 24. marts 2020

Ricoh Company, Ltd. Informerer om den aktuelle status for Ricoh Groups coronavirus-respons, COVID-19.

28. januar 2020 - Ricoh Company Ltd. Etablerede et team til at håndtere Covid-19-viruskrisen. Ricoh følger retningslinjerne fra Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Ministeriet for Sundhed, Arbejde og Velfærd i Japan. 

Ricoh følger udviklingen af situationen region for region. Alle Ricoh-organisationer instrueres om at følge de handlingsplaner, der er fastlagt for vores medarbejderes og deres familiers sundhed og velvære, samt fortsat levering af ydelser, produkter og tjenester. Ricoh følger aktivt udviklingen i udbruddet af Covid-19 og vil træffe beslutninger baseret på selskabets politik beskrevet nedenfor.

Ricoh selskabspolitik

Følgende modforanstaltninger er blevet indført:

  1. Beskyt primært velfærd for alle ansatte og deres familier.
  2. Evaluér sociale konsekvenser løbende. Foranstaltninger til forebyggelse og / eller reduktion af omfanget af situationen.
  3. Gør vores yderste for kontinuerligt at levere den service og de produkter, som vores kunder efterspørger.
  4. Gør vores yderste for at opretholde forretning i de berørte områder. 
  5. Adressere indholdet af meddelelsen om "alvorlig pandemi", hvor den daglige forretning ikke kan fortsætte. Implementere planlægning for fortsættelse af driften.

Ricoh servicepersonale og lokalt personale

Vi arbejder aktivt for at undgå spredning af Covid-19 blandt vores servicemedarbejdere og lokalt personale, i vores arbejde for og med vores kunder. Ricoh har investeret betydelige ressourcer i at skabe en fleksibel infrastruktur, der understøtter vores evne til at tilpasse os forskellige arbejdsforhold. Vi vil gøre vores yderste for at fortsætte med at levere et højt serviceniveau til vores kunder i den periode, situationen udvikler sig.

Hvis jeres arbejdsplads pga. Covid19-restriktionerne ikke er bemandet fra den 9. december 2020 til 3. januar 2021, vil vi gerne have besked. Så undgår vi at sende tonere og teknikere forgæves. 

Teknikerbesøg sker i perioden kun efter aftale mellem jer og teknikeren. I tilfælde af, at teknikeren ikke kan få kontakt til jer, vil sagen blive lukket. Når I igen er tilbage på kontoret, vil vi gerne bede jer om at ringe til Ricoh Service for at oprette et nyt servicebesøg. 

Levering af reservedele

Ricoh har et betydeligt lager af reservedele til vores produkter. Vi har i øjeblikket ingen forsinkelser i leverancerne, og vi fortsætter med at overvåge situationen. Vi vil altid forsøge at minimere konsekvenserne for vores kunder og samtidig bevare vores medarbejderes sikkerhed og velfærd. 

Ricoh modtager fortsat daglige forsendelser af reservedele. Vi har også beredskabsplaner til at håndtere eventuelle mangler, hvis vores forsyningskæde påvirkes.

Levering af toner

Det meste af vores toner fremstilles i Japan og – transporteres via England i Europa. Vi modtager regelmæssigt nye forsyninger.

Rådgivning til kunder om rengøring af Ricoh udstyr

Ricohs udstyr ligner andet elektronisk udstyr på kontoret. Vi anbefaler, at du tørrer overflader med en antistatisk fnugfri klud. Overflader kan også tørres af med en samme fugtet med antibakteriel væske. Sprøjt IKKE direkte på overfladen, da væskegennemtrængning kan beskadige de indre komponenter!

Ricoh Group medarbejdere

Vores medarbejderes velfærd er af største vigtighed for os. Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at forhindre spredning af vira. Vi følger retningslinjerne fra de lokale myndigheder for at imødekomme sikkerheden for alle Ricoh-ansatte.

Vi overvåger konstant udviklingen af situationen. Skulle det ændre sig, opdaterer vi løbende ovenstående

Hvis du skulle have spørgsmål, bedes du kontakte Salgs- & marketingdirektør Søren Steendahl, soren.steendahl@ricoh.dk

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum