Dansk kommune
Danish Municipality

CASE STUDY

Dansk kommune står nu endnu stærkere i kampen mod ransomware

Med RICOH RansomCare powered by BullWall kan denne danske kommune opdage og inddæmme ransomware, minimere påvirkningen af hændelser og overholde compliance og lovgivning.

For at forbedre sikkerheden, arbejdede kommunen sammen med sin mangeårige teknologipartner Ricoh. Efter drøftelser med den øverste ledelse og IT-afdelinger, samt en række demonstrationer, besluttede kommunen at implementere RICOH RansomCare powered by BullWall.


Kommunen arbejder tæt sammen med Ricoh for at udrulle RansomCare på tværs af lokale og cloudbaserede fildelingsmiljøer. Den agentløse løsning kører på en virtuel server i kommunens datacenter i stedet for på individuelle brugerenheder og slutpunkter, hvilket hjælper med at minimere påvirkningen af netværkets ydeevne.
“Vi har tidligere arbejdet sammen med Ricoh på flere projekter, og firmaets service har altid været fremragende. Da Ricoh kørte demoerne af RansomCare, blev vi hurtigt klar over værdien af sikkerhedsløsningen til at håndtere ransomware.”


Kommunens talsmand
Kontakt os

Tal med en Ricoh-ekspert

Få mere at vide om, hvordan vi har hjulpet virksomheder i alle størrelser og fra forskellige brancher med at overvinde deres udfordringer.

Kontakt os