NH Hotel Group
NH Hotel Group case study banner

CASESTUDIE

International hotelkoncern overlader digital transformationsprojekt til Ricoh

Intelligente AV-løsninger og møderum forbedrer produktiviteten og fleksibiliteten

Virksomheden
NH Hotel Group er et spansk multinationalt hotelselskab grundlagt i 1978 og har hovedkontor i Madrid. Selskabet driver mere end 350 hoteller på 28 markeder, herunder topdestinationer som Amsterdam, Barcelona, Berlin, Bogotá, Bruxelles, Buenos Aires, Düsseldorf, Frankfurt, London, Madrid, Mexico City, Milano, München, New York, Rom og Wien.

Udfordringen
NH Hotel Group var på udkig efter en partner til at forbedre deres gæsteservice og kundeoplevelse. Samtidig ønskede de at forbedre deres forretningseffektivitet ved at indføre nye og smartere måder at arbejde på.

Løsningen
Det omfattende transformationsprojekt omfattede implementering af intelligente møderumstjenester i koncernens hovedkvarter i Madrid, samt administrerede printtjenester på alle NH Hotel Groups hoteller og kontorer.
"Hos NH Hotel Group er vi forpligtede til at styrke og dyrke innovation. Ricohs digitale ekspertise, fleksible tilgang og globale rækkevidde hjælper os med at forbedre produktiviteten og fleksibiliteten i hele koncernen. Deres intelligente møderumsløsninger giver os mulighed for at arbejde mere produktivt og tilpasse os hurtigere til markedets og vores kunders skiftende behov." 

Alu Rodríguez, Senior VP Business Transformation, NH Hotel Group
Kontakt os

Tal med en Ricoh-ekspert

Få mere at vide om, hvordan vi har hjulpet virksomheder i alle størrelser og fra forskellige brancher med at overvinde deres udfordringer.

Kontakt os