homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Vores produktudvalg

Ricohs arbejdsmetoder bygger på en kultur af bæredygtighed, og vi bruger vores interne strategier og processer til at hjælpe dig med at optimere samspillet mellem din organisation, dine medarbejdere, dine kunder og miljøet. Dette opnås gennem Ricohs store udvalg af bæredygtige tjenester, produkter og funktioner.

Energieffektivitet

Følgende produkter og tjenester er udviklet til at optimere energiforbruget og driftsomkostningerne:

Program til optimering af bæredygtighed – Femtrins-rådgivningsproces, som hjælper til at opnå øjeblikkelige og målbare reduktioner af CO2-udledningen i forbindelse med dokumenthåndtering.
CO2-neutralt produktionsprint – En konsulenttilgang i tre trin, som hjælper leverandører af produktionsprint med at analysere, optimere og neutralisere CO2-aftrykket.
Energieffektive produkter – Via innovationer som dvaletilstand, hurtigt skift til driftstilstand og lavere tonerfusingtemperatur er mange af vores produkter markedsførende i energieffektivitet.
Software og værktøjer – Mange af vores produkter har indbyggede og tilføjbare funktioner til at optimere energieffektiviteten:

 • Ugentlig timer: Slår enheder fra om natten og i weekenden, så energiforbruget reduceres med op til 40 %
 • Eco Night Sensor: Slår enhederne fra, når den registrerer mørke
 • EcoMode: Den mest energieffektive timerindstilling, som straks sætter enhederne i dvaletilstand
 • Visualiseringsværktøjer for energi- og papirforbrug: Rapporterer om individuelle brugeres energi- og papirforbrug
 • @Remote diagnosticeringssoftware: Måler ydelsen af maskinparken i forhold til bæredygtighedsmål og miljøpåvirkningen i forhold til opstillede KPI'er

Bevaring af ressourcer

Ricoh tilbyder et omfattende udvalg af produkter og tjenester, som understøttes af Ricohs eget Comet Circle-princip om reduktion, genbrug og genanvendelse, og som opfylder kravene til den cirkulære økonomi.

 • Genbrug af produkter, dele og forbrugsstoffer – Vores GreenLine-printere er udelukkende fremstillet af fornyede, datarensede MFP-kvalitetsdele og har derfor et meget lavere CO2-aftryk end enheder fremstillet af nye råmaterialer.
 • Styring af endt levetid – Ricoh Resource Smart Return-programmet letter returnering af produkter og forbrugsstoffer efter endt levetid.
 • Mindre, lettere dele – Mange af vores nyeste MPF'er er over 65 % lettere og mindre end tidligere modeller i deres klasse, da vores mission er at anvende færre ressourcer til at udvikle robuste enheder.
 • Genanvendte materialer fra alternative kilder – Reproducerbare biomasseressourcer som fx biobaseret plast og biomassetoner udgør en integreret del af vores fremstillingsproces. Vores enheder er delvist fremstillet af biobaseret plast og elektrostål.
 • Ressourceeffektivitet indbygget i vores produkter
  • Højhastighedsduplex – For at hjælpe med at spare papir leveres alle Ricoh MFP'er med duplexfunktion som standard for at fremme dobbeltsidet print
  • Efterbehandler til klammefri hæftning – En unik Ricoh MFP-funktion, som gør det muligt at samle op til fem sider uden at hæfte dem
  • Print&Share Eco printerdriver – Reducerer papirbrug og spild med et enkelt klik ved at eliminere uønskede print og sammenflette tomme områder, så der udskrives flere sider på ét ark.
  • Genbrugspapir fra bæredygtige kilder – Alle vores kontorprintere er beregnet til at fungere optimalt med genbrugspapir, og vores eget papirudvalg kommer fra skove, som forvaltes bæredygtigt.

Brugervelfærd

Ricoh tilbyder produkter og tjenester, som fokuserer på inklusion, komfort og sikkerhed.

 • Sikkerhedsprodukter og -tjenester – Med en kombination af sikker hardware og software samt teknisk ekspertise hjælper Ricoh vores kunder med at forbedre printsikkerheden og fortroligheden.
 • Tidligere ejede produkter til udviklingslande – Denne type produkter stilles til rådighed for udviklingslande, hvor der er behov for farveprodukter.
 • Inkluderende design og tilgængelighed – Vores kontorudstyr er designet til at lette tilgængeligheden og betjeningen med features, der kan opfylde enhver brugers krav.
 • Hybrid MFP – Til nødhjælpsaktiviteter og udviklingslande, som oplever hyppige strømafbrydelser, har vi udviklet en batteridrevet MFP, som fungerer, når elnettet ikke er tilgængeligt.
 • Bruger-/operatørkomfort – Produkter og tjenester, som fokuserer på operatørens helbred, sikkerhed og komfort.


Dette er blot nogle eksempler på, hvordan Ricohs produktudvalg kan hjælpe dig med at blive mere energieffektiv og øge medarbejdertrivslen. Kontakt os i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe din organisation med at skabe en mere bæredygtig fremtid.


Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os