Ricoh tildeles Gold Class anerkendelse i bæredygtighedsvurdering af S&P Global
03.02.2022

Ricoh tildeles Gold Class anerkendelse i bæredygtighedsvurdering af S&P Global

TOKYO, februar 03, 2022 – Ricoh tildeles højeste Gold Class anerkendelse i bæredygtighedsvurdering af S&P Global, en af verdens førende inden for virksomhedsvurderinger.

Ricoh tildeles Gold Class anerkendelse i bæredygtighedsvurdering af S&P Global

Hvert år vurderer S&P Global bæredygtigheden i store virksomheder over hele verden inden for disse tre områder: økonomi, miljø og samfund. De anerkender dem, der har gjort en fremragende bæredygtighedsindsats, hvorved de tildeles Gold-, Silver- og Bronze Class inden for hver branchegruppe. S&T evaluerede i år omkring 7.500 virksomheder i 61 brancher verden over, og Gold Class omfatter 1% af de toprangerede, svarende til 75 virksomheder.   

Ricoh er inkluderet i ”Computers & Peripherals” samt ”Office Electronics ”-kategorierne, som har én Gold Class, fire Silver Class, og to Bronze Class. I denne branche modtog Ricoh den bedste score i 10 kategorier: Risk & Crisis Management. Supply Chain Management, Environmental Reporting, Product Stewardship, Climate Strategy, Social Reporting, Talent attraction & Retention, Corporate Citizenship & Social Contribution, og Living Wage, der repræsenterer en Gold Class rangering. 

Dette er Ricohs første Gold Class anerkendelse, efterfulgt af tidligere anerkendelser som Silver Class i 2021 og Bronze Class i 2019 og 2020.

Ricoh har identificeret syv materiale problemer, fastlagt 17 ESG prioriterede mål, og indarbejdet dem i koncernens forretningsstrategi. Ricoh vil bidrage til at nå målene inden for bæredygtig udvikling, som det internationale samfund er blevet enige om, ved at løse sociale problemer gennem erhvervslivet og derved realisere og bidrage til et bæredygtigt samfund. 

For mere information om Ricoh’s ESG priser and anerkendelser, klik her

* November 12, 2021

Relaterede links

The Sustainability Yearbook - 2022 Rankings

Ricoh’s Approach to Seven Material Issues and ESG Targets 

Ricoh's Commitment to Society and ESG Index Inclusion and Recognition

Relaterede nyheder

Ricoh included in the Dow Jones Sustainability World Index for two consecutive years

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum