02.04.2024

Ricoh og AVC styrker AV-forretningen og samler alle kræfter i én organisation

Ricoh opkøbte i sommeren 2022 en af Danmarks største AV-integratorer, Audio Visuelt Centrum - også kendt som AVC. 

Opkøbet af den markedsledende AV-leverandør er et led i strategien om at styrke Ricohs position inden for dette forretningsområde, og i dag er Ricoh den førende udbyder af AV-løsninger i Europa. 

Det næste naturlige skridt i udviklingen er at konsolidere strukturen for begge virksomheders AV-forretning; derfor samler Ricoh nu centrale funktioner i en ny AV-organisation under navnet Ricoh | AVC.

”Vores mål og ambition er at blive anerkendt som den førende værdiskabende integrator til arbejdspladsen, der støtter virksomheder i alle størrelser med at opnå enestående kundeoplevelser og medarbejderengagement. Som en del af denne strategi, samler vi nu vores AV-forretning i en ny organisation”, siger Søren Steendahl, administrerende direktør hos Ricoh | AVC

Stigende efterspørgsel 

”Formålet med sammenlægningen er at blive endnu stærkere på alle parametre. Med den nye organisation vil vi således også kunne imødekomme den stigende efterspørgsel, vi oplever fra vores kunder for ydelser inden for design og implementering af avancerede AV-løsninger. Ved at være samlet under et tag, kan vi i endnu højere grad styrke og sikre, at vi gør brug af hinandens kompetencer i forskellige konstellationer - samt udnytte synergier på tværs. Det kommer kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere til gode, og det vil især styrke vores service- og  supportorganisation”, fortsætter Søren. 

”Ricoh gennemgår i disse år en spændende transformation, som vi ser frem til, at Ricoh | AVC, bliver en endnu større del af. Vores kunder i hele Norden kan nu få gavn af vores samlede erfaring og ekspertise inden for AV, Unified Communications og Workplace Management. De vil også få adgang til en bred portefølje af produkter, software og serviceydelser - og de vil i højere grad kunne udnytte kontinuerlig innovation gennem vores strategiske samarbejdspartnere som fx Cisco, Crestron, Microsoft, NEC, Barco og Samsung”, udtaler Søren afslutningsvis.

| Om Ricoh |

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er.

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie.

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid.

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Country Manager
Søren Steendahl
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum