Ricoh løfter sløret for ny Ri 100 Direct to Garment printer
11.01.2018

Ricoh løfter sløret for ny Ri 100 Direct to Garment printer

Ricoh Danmark, 11. januar 2018 – Ricoh forsætter med at udvide mulighederne for både nye og eksisterende virksomheder inden for tekstilbranchen med lanceringen af en ny Direct to Garment (DTG) printer, Ricoh Ri 100.
Den nye tekstilprinter er ideel til den kreative iværksætter, som skal i gang inden for tekstiltrykbranchen, eller til kommercielle trykkerier, som ønsker at tilføje en ny profitabel produktlinje til deres nuværende printforretning.  Fordelene ved den nye Ricoh Ri 100 er høj brugervenlighed og kvalitetstryk til en fordelagtig pris, og dermed passer den også perfekt til virksomheder med en lavere produktionsvolumen.
Ricoh Ri 100
Ricohs nye Ri 100 Direct to Garment (DTG) printer.
Ri 100 gør det muligt at printe personlige budskaber direkte på tekstiler, som fx T-shirts, stofposer, pudebetræk og sweatshirts. Derudover kan du trykke på en lang række stoffer – lige fra 100% bomuld til blandingsmaterialer med 50% bomuld.

Ri 100 giver virksomhederne bedre mulighed for at reagere på de skiftende behov hos slutbrugeren.  Det forventes, at den nye tekstilprinter vil blive populær i mange forskellige brancher, bl.a. modeindustrien, turismebranchen, uddannelsesinstitutioner, små- og mellemstore virksomheder med et internt printcenter, interiørbutikker, ungdomsforeninger, sportsklubber og velgørenhedsfonde. 

Ri 100 understøtter alle platforme og programmer ved hjælp af en intuitiv printerdriver. En automatiseret vedligeholdelsesfunktion sørger for at holde printeren opdateret, og yderligere designsoftware kan anvendes til at forbedre trykket af billeder og tekst.

Jan Brændholt, Product & Business Manager hos Ricoh Danmark, udtaler: “Vi er glade for at kunne bygge videre på successen fra Ri 3000 og Ri 6000 med en mere kompakt 'entry level'-løsning. Prisen og brugervenligheden vil tiltrække et nyt publikum inden for tekstilbranchen og gøre det muligt for virksomhederne at udvide deres produktportefølje med fuld support fra det kyndige Ricoh-team. Det har aldrig været nemmere at gå i gang med tekstilprint med denne komplette løsning fra Ricoh.”

Systemet kan desuden installeres med en valgfri Ricoh Rh 100 Finisher, som eliminerer behovet for en separat varmepresser.

Ricoh Ri 100-printeren benytter piezoelektrisk blækteknologi til at skabe imponerende print. Den nye teknologi giver et meget detaljeret fotografisk print med en opløsning på 1200 x 1200 dpi.

Ricoh Ri 100 vil være tilgængelig i Storbritannien, Holland og Spanien fra april og vil blive tilgængelig i resten af EU i løbet af sommeren.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum