homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Ricoh: 3D-print er nøgleteknologien for produktionsvirksomheder som vil med i den fjerde industrielle revolution.

Traditionelle produktionsvirksomheder står over for den digitale transformation, og med nye teknologier som kunstig intelligens, 3D-print og robot- og sensorteknologi vil ændringerne tage ekstra fart.

I samarbejde med en japansk partner har Ricoh fået udviklet en 3D-printer til professionelt brug. I et års tid har Ricoh Europe arbejdet med 3DP-markedet. Nu er turen også for alvor kommet til Danmark

"Hastigheden på de teknologiske forandringer afspejler Moore´s Law, og mange virksomheder halter bagud, når det gælder digital transformation. Industri 4.0 betyder en lang række nye muligheder for os alle, men det er også nu, virksomhederne skal handle for at følge med," siger Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør i Ricoh Danmark.

Intelligente fabrikker og fokus på den enkelte

"Sammenhængen mellem IoT, service, data og mennesker vil revolutionere produktionen. 3D-print vil være nøgleteknologien for transformationen til Industri 4.0 for produktionsvirksomhederne.

I industrialiseringens tidsalder har vi brugt teknologi til at erstatte arbejdskraft, og vi har flyttet produktion til steder, hvor arbejdskraft var billig. Inden for masseproduktionen vil man altid producere i et så stort antal som muligt for at gøre produkterne billige. Men i takt med at materialer og kvalitet udvikles, vil 3D-teknologien gøre det muligt at printe et enkelt produkt til samme pris eller måske billigere end ved masseproduktion.

Med teknologien får vi mulighed for at skabe intelligente produktionssystemer, fabrikker, services og produkter, som er ekstremt fokuseret på det individuelle behov. Det vil give virksomhederne helt nye muligheder for at integrere kundernes behov og ønsker i udviklings- og produktionsprocesserne. Der er mange masseproducenter, der gerne vil kunne tilbyde mere individualisering og en mere fleksibel produktion, der nemmere kan tilpasses markedsforholdene," fortsætter Søren Krogh-Nielsen.

Vi starter med at inspirere

"Ricoh har valgt at lægge en strategi, der skal gøre de danske produktionsvirksomheder klar til at træffe de rigtige beslutninger inden for 3D-print. Og det starter med at informere om mulighederne. Vi begynder ikke med at sælge maskiner som det første. Vi vil i stedet starte med at tale om strategi og uddannelse. Og vi vil rådgive markedet.

For Ricoh er det vigtigt at komme i kontakt med produktionsvirksomhedernes direktioner. Det er her mindset'et først og fremmest skal justeres til de muligheder, der eksisterer under Industri 4.0 – med robotteknologi, 3DP og kunstig intelligens," fortæller Søren Krogh-Nielsen.

Danmark skal have fokus på muligheder og uddannelse

"Vi vil gerne tale med så mange virksomheder som muligt. Vores mål er i første omgang ikke at få sat et antal Ricoh 3D-printere på markedet i Danmark. Og det er ikke givet, at vores rådgivning ude i virksomhederne vil munde ud i en anbefaling om investering i vores løsning. Måske skal virksomheden først have uddannet personale til at arbejde med 3DP," forklarer Søren Krogh-Nielsen.

"Hele uddannelsessiden halter bagefter på 3DP-området. Det får vi ikke løst 'over night', men vi opfordrer kraftigt uddannelsesmarkedet – og politikerne – til at få 3DP på skemaet, og ikke mindst til at oprette nogle kortere kurser, der kan uddanne og kvalificere operatører til at arbejde med 3DP-produktion.

De fleste virksomheder er kun lige begyndt at bruge den nye teknologi, men der er risiko for, at de måske går glip af de nye muligheder i Industri 4.0, fordi andre allerede har arbejdet med 3D-print i flere år og er i fuld gang med udviklingen af den næste generation af applikationer. Det samme kan man selvfølgelig også sige om andre eksponentielt voksende teknologier," slutter Søren Krogh-Nielsen.

I Danmark vil Ricoh sælge 3D-print gennem Ricohs tekniske 3D-partner Bjarne Rasmussen, indehaver af Copytec 3D Solutions, der siden starten af 1980 har været Ricoh-partner på deres printløsninger. Bjarne Rasmussen har været beskæftiget med 3D-printteknologien i flere år og har ved flere tilfælde været brugt som sparringspartner for virksomheder, der skal indføre 3D-print i produktionen. Copytec og Ricoh vil have stand på hi teknologi- og industrimesse i MCH Messecenter Herning, fra 3.-5. oktober 2017.

Ricoh: 3D-print er nøgleteknologien for produktionsvirksomheder som vil med i den fjerde industrielle revolution
Ricoh har valgt Copytec som deres 3DP-partner. På billedet ses Bjarne Rasmussen, indehaver af Copytec, og Søren Krogh-Nielsen, adm. direktør hos Ricoh. De står foran Ricohs intelligente whiteboard.

Yderligere oplysninger kan indhentes ved kontakt til:
Søren Krogh-Nielsen, Ricoh, 25 57 69 21
Bjarne Rasmussen, Copytec, 40 29 43 23

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum