homeback to menu
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Nye EFI Fiery-servere til Ricoh Pro™ C5200-serien leverer fremragende ydeevne og kvalitet

Ricoh Europe, London, 12. april 2017 – I dag annoncerede Ricoh Europa officielt lanceringen af den nyudviklede EFI-software til de digitale farveproduktionsprintere Ricoh Pro™ C5200s og Ricoh Pro™ C5210s.

New EFI Fiery servers for Ricoh Pro™ C5200 series provide exceptional performance and quality
Pro C5200 og Pro C5210 fås nu med EFIs to nyudviklede, højtydende platforme (DFE'er).

Baseret på den seneste Fiery FS200 Pro-platform kan både den integrerede Fiery E-24B DFE og den eksterne Fiery E-44B DFE behandle komplekse grafiske filer. Med EFI's Fiery SmartRIP-teknologi forbedres billedkvaliteten, og produktionseffektiviteten forøges.

Fiery E-44B leverer overlegen ydelse og hurtigere behandlingstider, som er ideelt til produktionsmiljøet, der kræver uovertruffen printkvalitet og maksimal udnyttelse af controlleren.

”Fiery-teknologien giver vores kunder exceptionelle resultater med Ricoh Pro C5200s og C5210s, der producerer en bredere vifte af print på en imponerende række medier,” siger Jan Brændholt, Product & Business Manager, Ricoh Danmark. ”Kombinationen af Ricoh Pro's ydeevne og Fiery's digitale workflow leverer tilsammen en højere produktivitet og kvalitet”.

”Brugerne får mulighed for at indarbejde avancerede farve- og billedbehandlinger uden at gå på kompromis med resultatet – og samtidig gøre slutresultaterne ensartede, med høj kvalitet hver gang,” siger John Henze, Vice President for Fiery marketing hos EFI. ”Med Fiery E-44B DFE får brugerne også fordel af EFI's innovative Dynamic HD tekst- og grafikfunktion til nøjagtig gengivelse af ultratynde linjer og fine detaljer i teksten.”

Begge de nye Fiery DFE'er leverer overlegne produktionsværktøjer. Brugerne kan centralisere jobbene og effektivisere produktionen med Fiery Command WorkStation®-interfacet. Server-forudindstillinger er nemme at sætte op til yderligere at øge produktiviteten.

E-44B DFE gør det også nemt for brugerne at integrere printproduktionen med EFI management informationssystemer(MIS), web-to-print-software og prepress-arbejdsgange for at opnå komplet integration og højere effektivitet. Kunderne kan strømline joblayout med øjeblikkelig visuel visning og avancerede indstillinger i den valgfri Fiery Impose og Fiery JobMaster™. Med tilføjelse af Fiery Graphic Arts Package, Premium Edition, kan brugerne fejlsøge digitale job før udskrivning, og dermed minimere spild og ekstra arbejde.

Du kan læse mere om den integrerede Fiery E-24B DFE og den eksterne Fiery E-44B DFE på www.ricoh.dk.

| About Ricoh |
Ricoh is a global technology company that has been transforming the way people work for more than 80 years. Under its corporate tagline – imagine. change. – Ricoh continues to empower companies and individuals with services and technologies that inspire innovation, enhance sustainability and boost business growth. These include document management systems, IT services, production print solutions, visual communications systems, digital cameras, and industrial systems.
Headquartered in Tokyo, Ricoh Group operates in approximately 200 countries and regions. In the financial year ending March 2016, Ricoh Group had worldwide sales of 2,209 billion yen (approx. 19.6 billion USD).

For further information, please visit www.ricoh-europe.com

| About EFI |
EFI™ is a global technology company, based in Silicon Valley, and is leading the worldwide transformation from analog to digital imaging. We are passionate about fueling customer success with products that increase competitiveness and boost productivity. To do that, we develop breakthrough technologies for the manufacturing of signage, packaging, textiles, ceramic tiles, and personalized documents, with a wide range of printers, inks, digital front ends, and a comprehensive business and production workflow suite that transforms and streamlines the entire production process. (www.efi.com)

For further press information, please contact:
Ricoh Europe PLC
Jack Gibson
Tel: +44 (0) 20 3033 3766
E-mail: press@ricoh-europe.com
Ricoh at drupa: www.ricoh-europe.com/drupa2016
Homepage: www.ricoh-europe.com
Join us on Facebook: www.facebook.com/ricoheurope
Follow us on Twitter: www.twitter.com/ricoheurope

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 
Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Selve Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande. I regnskabsåret, der sluttede i marts 2021, havde Ricoh Group en global omsætning på 1.682 mia. yen (ca. 15,1 mia. USD).

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.

Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk

Søren Steendahl,
Country Manager 
Tlf.: 29 29 61 91
E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk

Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum