Den nye Ricoh Pro™ C7200X-serie kan styrke forretningsvæksten med sine kreative muligheder
21.03.2018

Den nye Ricoh Pro™ C7200X-serie kan styrke forretningsvæksten med sine kreative muligheder

Ricoh Europe, London, 21. marts 2018 – Forretningsmæssige vækstmuligheder og en kosteffektiv metode til differentiering inden for produktionsprint kan blive en realitet med den nye Ricoh Pro C7200X-serie af digitale arkprintere.

Ricoh C7200X
Med sit 5. farveværk er Pro C7200X (Graphic Arts Edition) specialudviklet til den grafiske branche, mens C7200-serien med sine standard fire farver er designet til at nedbringe driftsomkostningerne hos virksomheder, som trykker materiale in-house.Sammenlignet med den yderst succesfulde Pro C7100X omfatter de nye tekniske forbedringer en forbedret farvestabilitet takket være autokalibrering med inline-sensorer samt forbedret registrering med en automatisk justeringsfunktion. Yderligere giver det 5. farveværk mulighed for at tilbyde et bredere spekter af effektfulde printapplikationer ved at printe hvid og CMYK i én proces, f.eks. på farvede medier. Pro C7200X-serien lanceres med usynlig rød toner, hvilket er ideelt til en lang række sikkerhedsapplikationer. Den nyligt lancerede neonpink toner såvel som den hvide, klare og neongule toner fuldender det 5. farveværks mange kreative printmuligheder.Produktiviteten er øget på de nye modeller, som printer op til enten 95 ark eller 85 ark pr. minut samt bannere på op til 700 mm i duplex og 1260 mm i simplex. Billedkvaliteten er exceptionel med 2400 x 4800 dpi, og det samme er produktiviteten for en lang række medier på op til 360 g/m2, som nu kan udskrives ved den normerede hastighed. De nye modeller leverer en strømlinet produktion med online efterbehandlingsmuligheder såsom GBC eWire Binder, BDT Banner LCT og en Plockmatic stacker til bannere. Et nyt, intuitivt betjeningspanel på 17 tommer bidrager samtidig til højere brugervenlighed.En række controller-muligheder er tilgængelige med Fiery fra EFI samt GWNX og TotalFlow Print Server R62A fra Ricoh. Dette er alle effektive printcontrollere, som nemt kan integreres med forskellige workflow-løsninger.”Den nye Ricoh Pro C7200X-serie er en samlet pakke af ekstraordinære muligheder”,siger Lasse Poulsen, Country Manager, Commercial & Industrial Printing Group, Ricoh Danmark. ”Systemet løser markedets behov for at tage hånd om mere komplekse printopgaver, hurtigere leveringstider og varierende oplag. Den forbedrede kvalitet, produktivitet og brugervenlighed sikrer imponerende resultater, som opnås nemt og hurtigt. Jeg er sikker på, at moderne printvirksomheder, som er villige til at investere i de kreative muligheder, Pro C7200X-serien skaber, vil blive belønnet med tilfredse, loyale kunder.”Ricoh Pro C7200X-serien vil blive fremvist den 10. april i Lissabon, Portugal, og efterfølgende på en lang række events i Europa under kampagnen ”The Art of the New 2018”. Alle modeller er tilgængelige fra marts 2018.

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum