Rapport

Den digitale og hybride arbejdsstyrke

En digital fremtid for de mellemstore virksomheder
 
Måden, vi arbejder på, har ændret sig drastisk i de seneste år. Det er endnu vigtigere end før at have den rette teknologi for at opretholde medarbejdernes arbejdsglæde og -produktivitet. Digital transformation er rykket højt op på agendaen, og HR-cheferne har sat sig i førersædet for at hjælpe medarbejderne og skabe en effektiv, hybrid arbejdsplads. 


Det er nødvendigt, at HR hjælper med at løse medarbejdernes dårlige oplevelser med teknologien. Dette er vigtigt med henblik på at opbygge en positiv virksomhedskultur, holde på de bedste medarbejdere og tiltrække nye talenter.
 
Rapport, der er udarbejdet af Ricoh Europe på baggrund af undersøgelser foretaget af Opinium Research, undersøger medarbejdernes oplevelser med fjernarbejde. Rapporten sætter fokus på vigtige tendenser, der påvirker driften i de mellemstore virksomheder, samt de forhindringer, der står i vejen for succes. Der gives også gode råd til HR-chefer, der ønsker at imødekomme medarbejdernes forventninger og ønsker til en fleksibel arbejdsplads - med mennesket i centrum.
report and research
Download rapporten

Udfyld venligst nedenstående formular for at få din gratis kopi af rapporten. Felter markeret med en stjerne (*) er obligatoriske.

* kræves
* kræves
* kræves
* kræves
* kræves
* kræves