Gartner Magic Quadrant
Rapport

2023 Gartner® Magic Quadrant™ for ODWS på verdensplan

Gartner har evalueret 17 leverandører, herunder Ricoh, op imod evalueringskriterier for “Completeness of Vision” og “Ability to Execute”.

 
Denne evaluering dækkede følgende områder:
  • Fjernsupport til slutbrugere (tidligere servicedesk)
  • Support til slutbrugers enheder (tidligere support i felten), herunder support til stationære computere, bærbare computere, mobilenheder, IoT-teknologi i ODWS, Smart Lockers og support baseret på augmented reality (AR)
  • Levering af pc'er til både fysiske og virtuelle enheder (PCaaS, DaaS og VDI)
  • Aftaler om service- og oplevelsesniveau (XLA'er) med fokus på brugeroplevelser
  • Brug af selvdiagnostiseringen og AI-baseret automatisering
  • Tjenester til transformation af brugernes oplevelse og forbedring af virksomhedens resultater
Gartner - landing page image
DOWNLOAD RAPPORTEN

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes.

* kræves
* kræves
* kræves
* kræves
* kræves
* kræves
"Vores fortsatte udvikling som leverandør af digitale tjenester gør os til den ideelle partner for kunder, der ønsker at få adgang til et stort udvalg af digitale tjenester, hvoraf ODWS er en nøglekomponent for en effektiv digital arbejdsplads. Det, at vi igen har modtaget Gartners anerkendelse i form af vores placering i Magic Quadrant, mener vi er et udtryk for vores evne til at implementere løsninger for vores kunder, der virkelig fører til forandringer på arbejdspladsen. Vi ser frem til at bygge videre på denne anerkendelse, mens vi fortsat driver automatisering af processer og teknologisk innovation, der sætter folk i stand til at arbejde mere kreativt og med større tilfredsstillelse."
 
Nicola Downing, CEO, Ricoh Europe

*Gartner, Magic Quadrant for Outsource Digital Workplace Services, af Daniel Barros, DD Mishra, Biswajit Maity og Karl Rosander, 13. marts 2023

 

Gartners ansvarsfraskrivelse

Gartner støtter ikke nogen leverandører, produkter eller tjenester, der er afbildet i dens forskningspublikationer, og råder ikke teknologibrugere til kun at vælge de leverandører med de højeste vurderinger eller en anden betegnelse. Gartners forskningspublikationer består af udtalelser fra Gartners forskningsorganisation og bør ikke opfattes som fakta. Gartner frasiger sig alle garantier, udtrykte eller underforståede, med hensyn til denne forskning, herunder enhver garanti for salgbarhed eller egnethed til et bestemt formål.

 

GARTNER er et registreret varemærke og servicemærke tilhørende Gartner, og Magic Quadrant er et registreret varemærke tilhørende Gartner, Inc. og/eller dets tilknyttede selskaber i USA og internationalt og bruges heri med tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.