Finishing Service

Skæremaskiner

Ricoh Graphic Communication

Skab fantastiske færdige produkter

Uanset om du ønsker at producere et kvalitetsprint eller optimere en arbejdsgang, kan vores end-to-end-løsninger levere den ekspertise, du har brug for. 
 
I nutidens krævende print- og efterbehandlingsbehov er skæremaskiner en grundlæggende del af processen. Vi tilbyder et stort udvalg af skæremaskiner fra Ideal og Mohr.
IDEAL

Ideal tilbyder alt fra manuelle til programmerbare skæremaskiner af højeste kvalitet med en bred vifte af forskellige modeller. Ideal er markedsleder, når det gælder skæring i små formater. Ideal står for pålidelighed, høj kvalitet og et bredt sortiment, hvor kunderne kan vælge den model, der passer bedst til deres virksomhed.

Se alle skæremaskiner fra IDEAL. 

Finishing Service
MOHR

MOHR-skæremaskiner er hydrauliske og robuste skæremaskiner, som er velegnede til kunder, der skærer meget.

MOHR-skæremaskiner fås i tre størrelser: 56, 66 og 80 cm skærebredde. Alle tre modeller fås i enten ECO- eller PLUS-version. ECO-versionen er en basisversion med et 5,5'' monokromt display. PLUS-versionen har en 18,5" touchskærm med programmeringsmuligheder.

Se alle skæremaskiner fra MOHR. 

Finishing Service

Få et tilbud - kontakt os

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

* kræves
* kræves
* kræves
* kræves

Book et møde og besøg vores showroom

Oplev vores komplette sortiment af efterbehandlingsmuligheder og få mere viden om, hvordan vi kan udvikle din forretning.