Finishing Service

Multiskæremaskiner

Ricoh Graphic Communication

Producér mere med mindre!

Ved at automatisere komplekse, manuelle processer og forbinde efterbehandlingsløsninger til dit printproduktionsmiljø hjælper vi dig ganske enkelt med at producere mere med mindre.
 
Multifunktionssystemer er nemme at bruge og kan skære, klippe, perforere og folde i én arbejdsgang afhængigt af konfigurationen. Løsningerne bruges af printeroperatøren og gør det nem og hurtigt at færdiggøre produktet med få berøringspunkter. 
Duplo

Duplos Slitters Cutters Creaser-serie er efterbehandlingssystemer, der kan skære, bukke og perforere dokumenter til visitkort, menuer, brochurer, lykønskningskort m.m. Udnyt de intelligente, brugervenlige og automatiserede indstillinger til at reducere fejl - og spar samtidigt tid og penge ved at udvide din virksomheds kapacitet. Disse systemer er perfekte til den digitale trykkeribranche, hvor man ønsker at reducere flaskehalse i efterbehandlingen.

Booklet Makers
Duplo DC-618 Slitter Cutter Crease

Den fuldautomatiske DC-618 Slitter, Cutter, Creaser er Duplos kompakte, men kraftfulde alt-i-en-efterbehandlingsløsning.

Luk
Afspil video
Duplo DC-648 Slitter Cutter Creaser

Automatiseret præcision ligger til grund for DC-648; ikke kun evnen til at opsætte og administrere opgaver uden operatørintervention, men også i integrationen med prepress-arbejdsgangen, der sikrer, at opgaver oprettes effektivt og præcist første gang.

Luk
Afspil video
Duplo DC-746 Cutter Creaser

Hvis du ønsker et stort udvalg af skære-, rille- og perforeringsmuligheder, og samtidig høj hastighed og præcision, er Duplo DC-746 Cutter Creaser det oplagte valg.

Luk
Afspil video
Multigraf

TOUCHLINE-generationen tilbyder mere fleksibilitet og automatisering end noget andet produkt i sin kategori. TOUCHLINE står for effektive, automatiserede processer til rilning, falsning, perforering og skæring - alt sammen i én arbejdsgang.

Finishing Service
Touchline CPC375 XPRO

Forestil dig, at du kun behøver to maskiner i din virksomhed - et printsystem og en multifinisher som håndterer det meste af din produktion.

Luk
Afspil video

Få et tilbud - kontakt os

Bliv kontaktet af en af vores konsulenter og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

* kræves
* kræves
* kræves
* kræves

Book et møde og besøg vores showroom

Oplev vores komplette sortiment af efterbehandlingsmuligheder og få mere viden om, hvordan vi kan udvikle din forretning.