RICOH Intelligent Support
RICOH Intelligent Support

RICOH Intelligent Support

Maksimér din oppetid med nem og hurtig support

Vedligeholdelse, der er i konstant udvikling

RICOH Intelligent Support er en kontinuerlig, proaktiv tjeneste, der hjælper med til at holde din enhed kørende døgnet rundt på en måde, der vender traditionel kundesupport på hovedet. I stedet for at træde til, når et problem er opstået eller udvikler sig, arbejder denne enestående platform på fuld tid for at foregribe problemer og forhindre dem i at opstå.

RICOH Intelligent Support anvender moderne teknologi og dataanalyse til løbende at overvåge enhedens interne funktioner. På den måde bliver maskinerne mere driftssikre og pålidelige end nogensinde før - og de kan dermed levere fremragende, uafbrudt ydeevne. Skulle der opstå udfordringer eller spørgsmål, står vores udvalg af online-supportressourcer klar til at hjælpe med det samme. Det betyder, at lige fra det øjeblik din Ricoh-enhed ankommer hos dig, er vores omfattende vedligeholdelsestjeneste klar til at give dig uovertruffen beskyttelse og vejledning.

Cloud computing, AI og big data giver dig vedligeholdelsestjenester som ingen andre

Oplev, hvordan denne integrerede support- og serviceplatform arbejder for at maksimere din enheds oppetid og ydelse. Og meget af vedligeholdelseshåndteringen ordnes endda uden at du overhovedet behøver at være klar over, at det sker.
 
Se videoen for at finde ud af mere. 

Kontakt os!

Tal med en ekspert fra Ricoh

Kontakt os for at få mere at vide om mulighederne med Ricoh Intelligent Support.

Kontakt os