HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

RICOH Intelligent Support

RICOH Intelligent Support består af vores avancerede service- og supportplatform – en højtydende kombination af enhedsoplysninger og hurtig adgang til support, når du har brug for det.

RICOH Intelligent Support er en kontinuerlig, proaktiv tjeneste, der hjælper med til at holde din enhed kørende døgnet rundt på en måde, der vender traditionel kundesupport på hovedet. I stedet for at træde til, når et problem opstår, arbejder denne enestående platform på fuld tid for at forebygge problemer og forhindre dem i at opstå.

RICOH Intelligent Support anvender topmoderne teknologi og dataanalyse til løbende at overvåge enhedens interne funktioner, så den er mere driftssikker og pålidelig end nogensinde før, og leverer uafbrudt ydeevne. Skulle der opstå problemer, står vores online supportressourcer klar til at hjælpe med det samme. Det betyder, at lige fra det øjeblik din Ricoh-enhed ankommer, er vores omfattende vedligeholdelsestjeneste klar til at give dig uovertruffen beskyttelse og vejledning.

En sofistikeret service- og supportplatform med tre nøglefunktioner:

• Hurtig installation og opsætning med nem overførsel af dine data
• Web-hjælp og RemoteConnect-support for at sikre, at du har hurtig hjælp lige ved hånden
• Intern enhedshåndtering for optimal ydelse og sikkerhed

Oplev, hvordan denne integrerede support- og serviceplatform arbejder for at maksimere din enheds oppetid og ydelse! Meget af vedligeholdelseshåndteringen kører automatisk, uden at du overhovedet behøver at være klar over, at det sker.

 • RICOH Intelligent Devices

  RICOH Intelligent Devices

  Skalérbar. Sikker. Bæredygtig. Enkel. Nu kan du fremtidssikre din arbejdsplads med Ricohs intelligente multifunktionsprintere.

 • RICOH Smart Integration

  RICOH Smart Integration

  Forbind din multifunktionsprinter til eksterne cloud-tjenester, så du kan arbejde smartere og øge produktiviteten.

 • IM C2000

  IM C2000

  Oplev den nye generation af Ricohs intelligente multifunktionsprintere


RICOH Intelligent Support brochure

RICOH Intelligent Support brochure

Få mere at vide om, hvordan RICOH Intelligent Support fungerer

Download brochuren


RICOH Intelligent Support Web Help

RICOH Intelligent Support Web Help

Learn more about this core function

Download flyer


Fandt du ikke det, du søgte?

Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt os