Ricoh løfter sløret for deres nye Intelligent Devices for at imødekomme udviklingen i den digitale arbejdsplads
21.01.2019

Ricoh løfter sløret for deres nye Intelligent Devices for at imødekomme udviklingen i den digitale arbejdsplads

Ricoh Europe, 21. januar 2019 – Ricoh har meddelt, at de lancerer deres første serie af Intelligent Devices med henblik på at imødekomme den rivende udvikling indenfor de digitale arbejdspladsers behov. Sortimentet er en del af Ricohs Dynamic Workplace Intelligence, som omfatter Ricohs nye Always Current Technology, der sikrer at produkternes tekniske egenskaber udvikler sig parallelt med kundernes krav.

Ricoh unveils new Intelligent Devices

Ricohs Always Current Technology-platform giver brugerne mulighed for at arbejde smartere ved hjælp af teknologi, der leverer skalérbarhed, sikkerhed, bæredygtighed og enkelhed. Brugerne kan downloade og installere nye applikationer, funktioner og opgraderinger direkte til deres enheder, lige så snart de er tilgængelige, hvilket giver komplet smidighed og fleksibilitet. Platformen gør, at de digitale arbejdspladser kan skalere deres færdigheder baseret på deres nyeste behov, samtidigt med at sikkerhedsfunktioner og software altid holdes up-to-date. Derudover får man øjeblikkelig adgang til opgraderinger i det øjeblik de rammer markedet, hvilket betyder at man ikke behøver købe nyt hardware for at få yderligere funktionalitet eller vente på at en kontrakt udløber. Ydermere sikrer RICOH Intelligent Support, at software-opdateringer hurtigt kan opgraderes via fjernstyring, og at oppetiden for brugerne maksimeres.

De nye IM C serier indenfor multifunktionelle A3- farveprintere er de første i rækken af intelligent udstyr, som Ricoh vil sende på markedet med denne næste-generations platform. Kommende nyheder til kontorprintere omfatter Ricohs Cloud Workflow Solutions, der er en samling af innovative cloudbaserede teknologier, der leverer strømlinet enkelhed i økonomisk overkommelige, skalerbare, abonnementsbaserede pakker med henblik på at hjælpe kunderne med at få deres virksomhed til at vokse.
Ricohs Always Current Technology vil blive implementeret i 13 nye intelligente, multifunktionelle A3- farveprintere, der vil blive lanceret i Europa, herunder RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 og IM C6000. Disse printere udskriver henholdsvis 20, 25, 30, 35, 45, 55 og 60 sider i minuttet (ppm). Printerne kan udskrive, scanne, kopiere, færdiggøre og faxe support til outputstørrelser op til SRA3, og levere standard mobilprintsupport. Hver enkelt printer er forsynet med EPEAT-certifikat.

David Mills, CEO for Ricoh Europe, udtaler: “Et centralt aspekt med hensyn til at styrke den digitale arbejdsplads er indsamling af oplysninger og hvordan man gør oplysningerne tilgængelige for dem, der har brug for det, så snart dette kræves. Informationssikkerhed er en designprioritet for Ricoh. Derfor gør disse intelligente multifunktionelle printere brug af indbygget kryptering.”

De nye printere vil blive forsynet med Ricohs nye ’Smart Operation Panel’ med reaktionsdygtig touchskærm og opgraderet processor, der gør det hurtigere at skifte mellem de forskellige applikationer. Den nye funktionalitet er baseret på tilbagemeldinger fra kunder og er udviklet med henblik på at forbedre adgangen samt brugeroplevelsen generelt. Det nye interface kan tilpasses specifikt til den enkelte arbejdsplads, arbejdsgange og behov. Ricohs serviceeksperter kan via fjernadgang tilgå printerens Smart Operation Panel for hurtig fejlfinding og udføre automatiske firmware-opdateringer.
Mills tilføjer: “Virksomheder i dag må tilpasse sig ændringer med en nærmest halsbrækkende hastighed. Vi erkender at vores kunder har og får nye behov, og at arbejdspladsen udvider udover det traditionelle kontor. Ligesom det er tilfældet med andet smart udstyr, betyder vores sortiment af nye intelligente printere, at vores kunder vil være i stand til at installere et hvilket som helst program når som helst det passer dem, og derved være i stand til at arbejde smartere og mere effektivt.  Vi kalder vores nye tiltag Dynamic Workplace Intelligence for at vise, hvordan vi arbejder sammen med vores kunder for at imødekomme alle de behov den digitale arbejdsplads måtte have.”
Få mere at vide om Ricohs nye Intelligent Devices, Always Current Technology og Ricohs Dynamic Workplace Intelligence: www.ricoh.dk

|Om Ricoh|

Hos Ricoh styrker vi digitale arbejdspladser gennem innovative teknologier og tjenester, der gør det muligt for mennesker at arbejde smartere, uanset hvor de er. 

Ricoh er en førende leverandør af digitale tjenester, workflow- og dokumenthåndteringsløsninger samt kommercielle og industrielle printløsninger, der er designet til at understøtte digital transformation og optimere virksomhedens resultater.

Med hovedkvarter i Tokyo når Ricoh Group ud til kunder i ca. 200 lande og regioner, understøttet af viden, teknologier og organisatoriske evner og erfaringer, der er blevet næret gennem virksomhedens 85-årige historie. 

I regnskabsåret, der sluttede marts 2023, havde Ricoh Group en global omsætning på 2.134 milliarder yen (ca. 16 mia. USD). Det er Ricohs mission og vision at forstå og transformere måden, som mennesker arbejder på, så vi kan frigøre deres potentiale og kreativitet – og sammen realisere en bæredygtig fremtid. 

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand og filialer i Aarhus og Kolding. Ricoh Danmark har desuden eget landsdækkende servicenetværk, samt en række specialiserede partnere over hele landet.


Læs mere på www.ricoh.dk

Kontaktoplysninger:
Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 70 10 67 68
www.ricoh.dk
Søren Steendahl,

Country Manager 

Tlf.: 29 29 61 91

E-mail: soren.steendahl@ricoh.dk
Find os på Facebook: www.facebook.com/ricohdanmark
Find os på Twitter: www.twitter.com/ricoheurope
Find os på LinkedIn: www.linkedin.com/company/ricoh-danmark-a-s 
Find os på Youtube: www.youtube.com/ricoheurope
Besøg Ricohs mediecenter på: www.ricoh.dk/nyheder-og-events/presserum