HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Graphic Communication
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Oplysninger om miljø, sundhed og sikkerhed

Alle vores produkter overholder internationale og nationale miljø-, sundheds- og sikkerhedsstandarder.  
Ud over de krav, der er omfattet af loven, finder du andre miljøoplysninger her, så du kan få det bedste ud af dit Ricoh-produkt og forstå vores ESG-forpligtelser.

Erklæringer om overensstemmelse (DoC)

En EU-overensstemmelseserklæring (DoC) er et obligatorisk dokument, som hver producent (eller dennes bemyndigede repræsentant) skal underskrive for at erklære, at deres produkter opfylder kravene fra Den Europæiske Union. Ved at underskrive denne erklæring tager producenten det fulde ansvar for produktets overholdelse af gældende EU-lovgivning. 

Læs mere

Sikkerhedsdatablade (SDS)

Sikkerhedsdatablade indeholder detaljerede oplysninger om produktforsyninger, der vedrører sundheds- og sikkerhedsaspekterne ved deres anvendelse og bortskaffelse.
Brug SDS Databasen til at søge efter forbrugsvarer relateret til dit produkt.

IT-miljøerklæringer

Ricoh videregiver offentligt produktoplysninger om miljøet i sin "miljøerklæring", som inkluderer, kemikalier, elektromagnetisk kompatibilitet og sikkerhedsbestemmelser, materiale-, emballage- og energisikkerhedsbestemmelser, materiale-, emballage- og energieffektivitet.
Vores IT-miljøerklæringer pr. model er tilgængelige her.

Blue Ange-mærke-kompatible produkter

The Blue Angel, verdens første miljømærke, har sat høje standarder for et stort udvalg af miljøvenlige produkter og tjenester. Blue Angel-mærket sætter høje standarder for miljøvenligt produktdesign og betragtes som en pålidelig guide til mere bæredygtigt forbrug.
Få mere at vide om certifikaterne og Blue Angel-produktinformationsarkene her.

Problematiske stoffer i Ricoh-produkter

Ricoh Groups Green Procurement Standards specificerer stoffer, der er forbudt at være indeholdt i Ricoh-produkter og produktemballage leveret til andre kunder, andre end de undtagelser, der er tilladt af myndighederne. Ricoh anmoder alle leverandører om ikke at indeholde de forbudte stoffer i de af deres dele og materialer leveret til Ricoh i overensstemmelse hermed.  
Denne miljøspecifikation er integreret i Ricohs designretningslinjer og produktudviklingsprocesser.  

Det Europæiske Kemikalieagentur (ECHA) forvalter REACH-forordningen 1907/2006, herunder kandidatlisten over stoffer, der er meget bekymrende (SVHC), og bilag XVII, der indeholder begrænsede stoffer. Artikel 33 i REACH kræver, at en leverandør af artikler, der indeholder en opført kandidat-SVHC i en koncentration på over 0,1 vægtprocent (w/w), skal give modtageren tilstrækkelig information, der er tilgængelig for leverandøren, til at muliggøre sikker brug af artiklen, herunder som minimum navnet på stoffet.

Nogle Ricoh-produkter kan indeholde artikler, der bruger SVHC'er, og alle disse produkter er sikre til brug, når de anvendes som tilsigtet, og i overensstemmelse med den gældende brugsanvisning. 
Alle Ricoh-produkter, der indeholder SVHC'er på mere end 0,1 vægtprocent, der er meddelt af ECHA med virkning indtil datoen for denne erklæring, er indlæst i SCIP-databasen gyldig fra 5. januar 2021 og fremefter. Se databasen for specifikke oplysninger om, hvilke SVHC'er der findes i hvilke produkter. Produkter mærket med Blue Angel-mærket indeholder normalt ikke SVHC i huse, husdele, tonere eller blæk. Undtagelser kan gælde i overensstemmelse med Blue Angel-kriterierne.

Alle Ricoh-forsyningsprodukter til Office Print-produkter indeholder ikke stoffer med meget høj bekymring (SVHC) på mere end 0,1 vægtprocent, som annonceret af ECHA gyldig op til datoen for denne erklæring. For professionelle blæk henvises til portalen for sikkerhedsdatablade.
Vedlagt er vores REACH-erklæring.

Bæredygtighed og arbejdspladsen

Vi værdsætter og fremhæver teknologier, der hjælper vores kunder med at sænke omkostningerne, mens de fremmer bæredygtighed for vores fremtid. Med den rigtige partner, processer og teknologi kan du tage ansvaret for din miljøpåvirkning, mens du giver dine medarbejdere de værktøjer, de har brug for til at udføre deres job godt.  Uanset om dit mål er at reducere energiforbruget eller bare arbejde mere effektivt, kan du have tillid til, at Ricoh-enheder giver dig mulighed for at tackle forretningsudfordringer på en bæredygtig måde — uden at det går ud over produktiviteten.
Find den fulde liste over tilgængelige produktfunktioner til energi- og ressourcebesparelser, CO2-reduktioner og gældende miljømærker pr. model her.Vores forpligtelse over for FN's mål for bæredygtig udvikling

Vi gør noget for FN’s Verdensmål for Bæredygtig Udvikling.

Læs mere