Digitalt postrum

Med digitale løsninger til postrum kan du reducere udgifterne og forbedre effektiviteten.

Udskriv Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relevante links

  • Total Green Office-løsninger

    Tree trunk.

    Vores Total Green Office-løsninger omfatter en lang række tilbud, der kan hjælpe dig med at reducere din virkning på miljøet, herunder rådgivning om bæredygtighed, grønne teknologier og certificeret brugt udstyr. 

Oversigt

Ved at lade eksperterne automatisere og digitalisere dine indgående postprocesser og ved at automatisere klassifikationen og distributionen af post i en virksomhed, kan du med hjælp fra Ricohs styrede digitale postrumstjenester øge kontrollen, forbedre effektiviteten og skære ned på udgifterne. Vi håndterer alle opgaver i det digitale postrum, og det er takket være denne styrede tjeneste, at vi kan give dig en konkurrencemæssig fordel. 
 
Moderne virksomheder er i dag afhængige af hurtige og nøjagtige informationer, derfor er det en administrativ fordel og en kommerciel styrke at være i stand til at forvandle de dokumenter, der modtages hver dag, til brugbare data. Den stadig stigende betydning af virksomhedens compliance og ansvarlighed understreger behovet for pålidelige, tilgængelige og sikre processer i postrummet - processer som kan medføre større produktivitet og forbedret kundeservice.

Toppen af siden

Har du brug for mere hjælp?
Du kan kontakte Ricoh ved brug af Ricoh-kontaktformularen.

Toppen af siden