Digitalt postrum

Med digitale løsninger til postrum kan du reducere udgifterne og forbedre effektiviteten.

Udskriv Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relevante links

  • Total Green Office-løsninger

    Tree trunk.

    Vores Total Green Office-løsninger omfatter en lang række tilbud, der kan hjælpe dig med at reducere din virkning på miljøet, herunder rådgivning om bæredygtighed, grønne teknologier og certificeret brugt udstyr. 

  • Professional Services

    Office people clipboard

    Hjælper dig med at opnå bedre virksomhedseffektivitet og -produktivitet.

Oversigt

Ved at lade eksperterne automatisere og digitalisere dine indgående postprocesser og ved at automatisere klassifikationen og distributionen af post i en virksomhed, kan du med hjælp fra Ricohs styrede digitale postrumstjenester øge kontrollen, forbedre effektiviteten og skære ned på udgifterne. Vi håndterer alle opgaver i det digitale postrum, og det er takket være denne styrede tjeneste, at vi kan give dig en konkurrencemæssig fordel. 
 
Moderne virksomheder er i dag afhængige af hurtige og nøjagtige informationer, derfor er det en administrativ fordel og en kommerciel styrke at være i stand til at forvandle de dokumenter, der modtages hver dag, til brugbare data. Den stadig stigende betydning af virksomhedens compliance og ansvarlighed understreger behovet for pålidelige, tilgængelige og sikre processer i postrummet - processer som kan medføre større produktivitet og forbedret kundeservice.

Toppen af siden

Har du brug for mere hjælp?
Du kan kontakte Ricoh ved brug af Ricoh-kontaktformularen.

Toppen af siden