Ricoh Danmark

Udskriv Twitter Facebook Delicious LinkedIn

Relevante links

Kort om Ricoh

Ricoh er en global teknologivirksomhed, der specialiserer sig i produktionsprint, dokumenthåndteringsløsninger og IT-services. Ricoh-koncernen har hovedkontor i Tokyo og driver virksomhed i mere end 200 lande og regioner. I regnskabsåret, der sluttede den 31. marts 2015, havde Ricoh en samlet omsætning på JPY 2.231 milliarder (ca. USD 18,5 milliarder).

Størstedelen af virksomhedens omsætning stammer fra produkter, løsninger og services, som er udviklet til at styrke samspillet mellem mennesker og information. Derudover fremstiller Ricoh prisvindende digitalkameraer og andre højspecialiserede industrielle produkter. Ricoh er kendt for sin avancerede teknologi, enestående kundeservice samt en lang række bæredygtige initiativer og løsninger.

Under sloganet, imagine. change. hjælper Ricoh virksomheder med at forandre deres arbejdsprocesser og inspirere medarbejderne til at udnytte deres kreative potentiale.

Ricoh Danmark A/S har hovedkontor i Vallensbæk Strand samt salgskontorer i Århus og Kolding. Vi beskæftiger ca. 180 medarbejdere og har et servicenetværk med mere end 65 teknikere, der servicerer kunder over hele landet.

Toppen af siden

Vores afdelinger

Ricoh har 3 salgskontorer placeret centralt rundt omkring i landet.

Du kan finde Ricohs salgsafdelinger på følgende adresser:

Ricoh Danmark A/S
Delta Park 37
2665 Vallensbæk Strand

Tlf: 70 10 67 68

Ricoh Danmark A/S
Nordager 19
6000 Kolding

Ricoh Danmark A/S
Olof Palmes Allé 25B
8200 Århus N

Toppen af siden

Ricoh DK har fået arbejdstilsynets grønne smiley

Hos Ricoh Danmark A/S er det vores erklærede politik at skabe et sikkert og sundt arbejdsmiljø i overensstemmelse med den teknologiske Smile_1og sociale udvikling i samfundet. Ricoh ønsker at være en bæredygtig virksomhed inden for arbejdsmiljø og sociale forhold for herigennem at udvise ansvarlig adfærd over for medarbejdere, kunder og det omgivende samfund.

Vi er derfor stolte af, at vi med indgangen til 2016 har fået Arbejdstilsynets grønne smiley efter deres besøg på vores hovedkontor i Delta Park 37, Vallensbæk Strand. Arbejdstilsynet_2Arbejdstilsynet skriver: Arbejdstilsynet skriver: "Den grønne smiley er dermed også et signal til omverdenen om, at I har orden på jeres arbejdsmiljø".

Denne melding er vi stolte af, og vi vil gøre, hvad vi kan for hele tiden at forbedre vores koncept ’New Ways of Working’ (NWoW), som mange af vores kunder allerede har oplevet her i huset.
Hvis du vil vide mere om NWoW, har vi mange kompetente medarbejdere, der med glæde vil forklare konceptet og alle dets fordele.

Toppen af siden