HjemTilbage til menuen
Oversigt

Leading Change at Work

Teknologi forandrer den måde, vi arbejder på. Hos Ricoh sikrer vi, at forandringen er positiv for jeres teams og jeres virksomhed. Vi guider jer gennem hvert trin på vejen for at sikre en problemfri overgang til en fuldt digital arbejdsplads.
Se alle vores forretningsløsninger
seamless digital workspace experience
Digital arbejdsplads

Adgang overalt

Fremtiden er præget af hybride og on-the-go arbejdsformer. Ud fra vores holistiske tilgang designer, integrerer og understøtter vi jeres digitale arbejdsområder for at fremme jeres medarbejderes engagement og hjælpe jeres virksomhed med at nå et nyt niveau.
Se alle vores løsninger til den digitale arbejdsplads
Styring af forretningsprocesser

Synkroniseret til succes

Jeres medarbejdere behøver ikke længere at blive holdt tilbage af manuelle opgaver. Vi optimerer jeres forretningsprocesser, så de kan levere mere, med den rigtige teknologi, ekspertise og support til at strømline og forenkle processer på tværs af organisationen
Se alle vores løsninger til styring af forretningsprocesser
Cloud og infrastruktur

Cloud & clear

For at få fuldt udbytte af skyen, skal man have den rigtige køreplan og det rette team. Vi leverer cloud-løsninger og ekspertise, der gør jeres virksomhed mere agil, omkostningseffektiv og sikker, mens I jager den næste generation af innovation.
Se alle vores cloud- og infrastrukturløsninger
Cybersikkerhed

Slut med risky business

Internetaktiverede enheder skaber nye sårbarheder over for cyberangreb. Vi hjælper jer med at gå i offensiven mod cyberkriminalitet med intelligente løsninger og tjenester tilpasset jeres kerneforretning.
Se alle vores cybersikkerhedsløsninger
Digital oplevelse

En helt ny oplevelse

En god kundeoplevelse starter med en positiv medarbejderoplevelse. Vores højtuddannede team designer, bygger, implementerer og servicerer de løsninger, som du har brug for, for at kunne levere den bedste digitale oplevelse – både internt og eksternt!
Se alle vores løsninger til den digitale oplevelse
Grafisk kommunikation

Fremtidssikring af virksomheden

Mulighederne med print er endeløse. Hos Ricoh hjælper vi med at udvikle din forretning, digitalisere og skabe en bæredygtig konkurrencemæssig fordel. Det gør vi gennem løsninger til hardware, software og tjenesteydelser, der åbner for nye muligheder inden for professionel print.
Se alle vores løsninger inden for grafisk kommunikation
Produkter og hardware til kontor

Høj kvalitet og brugervenlighed

Ricoh er kendt for printere, kopimaskiner og multifunktionsprintere af høj kvalitet. Der er masser af valgmuligheder, når det kommer til hastighed, størrelse og funktioner. Vi hjælper jer med at finde den model og de funktionaliteter, der fungerer bedst til en given arbejdsgruppe, kontor eller klasseværelse.
Se alle vores produkter og hardware til kontor
Oversigt

En multifacetteret platform for service og support

Al den support til produkter og tjenester, I har brug for, på ét sted. Vi leverer support, rådgivning og løsninger til at holde jeres virksomhed kørende.
Få support
AV technology and management
Oversigt

Alt på et sted

Få alt at vide om vores erhvervsnyheder, produktinnovation og folk samt de arrangementer, vi afholder eller deltager i.
Hold dig informeret
News and events from Ricoh
Virksomheden

Hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med

Hos Ricoh bestræber vi os på altid at lytte til vores kunder og levere innovative løsninger, produkter og tjenester, der passer til jeres virksomheds mål. Vi stræber efter at tilføje værdi til jeres tjenesteydelser og produkter. Vi tilpasser os skiftende forretningsklimaer.
Få mere at vide om Ricoh
About Ricoh - London Office
Bæredygtighed

Vores engagement i at opbygge en bæredygtig fremtid

Ved Ricoh har ESG (Environmental, Social & Governance) defineret, hvordan vi driver forretning, siden virksomheden blev grundlagt i 1936. Det er centralt for vores aktiviteter og berører alle dele af vores organisation.
Læs mere om vores initiativer
Oversigt

Vi glæder os til at høre fra jer

Uanset om du har et spørgsmål om priser på vores løsninger eller produkter, har brug for hjælp til at administrere jeres konto eller allerede bruger vores produkter og har et supportspørgsmål, er vores team klar til at hjælpe.
Kontakt os
customer and employee engagement
Oversigt

Hjælp til at holde dig et skridt foran

Gå på opdagelse og læs vores nyeste indsigt om de vigtigste emner inden for forretningsløsninger.
Opdag den nyeste viden
Ricoh Insights - Overview

Sundhed og sikkerhed

Vores produkter overholder alle internationale standarder for sundhed og sikkerhed.
Ud over de krav, der omfattes af lovgivningen, finder du andre miljøoplysninger her, der giver dig mulighed for at få det bedste ud af dit Ricoh-produkt og for at forstå vores miljøengagement

Statisk elektricitet og Ricoh-produkter

Ricohs kvalitetssikringscenter har undersøgt rapporter om, at nogle brugere af Ricohs MFP'er har oplevet at få stød under brugen. Det har vist sig, at årsagen er statisk elektricitet, som er harmløst for mennesker. Vi har delt et par tips, der fortæller hvordan brugerne kan minimere risikoen for at få stød. 

Læs mere her

Miljømærker

Vores produkter opfylder mange internationale og europæiske miljømærkekrav til miljødesign og -effektivitet.

Der findes tre typer miljømærker til angivelse af, at der er tale om et miljøvenligt produkt, eller at produktet aktuelt drøftes af ISO (international standardiseringsorganisation). Ricoh-koncernen har aktivt tilskyndet til brugen af disse mærker for at hjælpe vores kunder, som tænker på miljøet.

Læs mere om miljømærker

Sikkerhedsdatablade (MSDS)

Sikkerhedsdatablade indeholder detaljerede oplysninger om produktilbehør i forbindelse med aspekterne for sundhed og sikkerhed ved brug og bortskaffelse.

Brug MSDS-databasen til at søge efter tilbehør, der er relevant for dit produkt.

Ofte stillede spørgsmål om REACH

Sp1: Hvor kan jeg finde generelle oplysninger om REACH?
REACH er en ny europæisk lovgivningsramme for registrering, vurdering og godkendelse samt begrænsninger for kemikalier. Du kan finde yderligere oplysninger om REACH på vores globale websted.

Læs mere om REACH

Sp2: Hvordan får Ricoh adgang til compliance-oplysninger om meget problematiske stoffer?
Vi kontakter vores leverandører for at samle de grundlæggende oplysninger, der skal videregives. Til sådanne formål deltager vi i branchegrupper, som samler mange virksomheder i hele forsyningskæden (både i Japan og andre steder), og vi fremmer etableringen af et samarbejde i hele branchen mellem alle interessenter. Derudover styrker vi vores eget interne system med henblik på fuldstændig håndtering af kemiske stoffer og relevante oplysninger.

Sp3: Kan jeg søge efter oplysninger om meget problematiske stoffer, der omhandler mit produkt?
Hvis der findes meget problematiske stoffer i dit produkt, kan de findes ved hjælp af linkene:


Sp4: Hvordan underrettes kunden, hvis stoffer, der bruges af Ricoh i en produktmodel, ændres?
Ricoh-koncernen vil formidle oplysninger om meget problematiske stoffer via Ricoh-koncernens styringssystem for kemiske stoffer i vores produkter. Disse oplysninger vil altid være opdaterede, når der fremsættes en anmodning herom.

Sp5: Planlægger I at standse brugen af stoffet eller at bruge et alternativt (sikrere) stof med færre virkninger på miljøet, hvis et af jeres produkter indeholder et meget problematisk stof?
Planlægger I at standse brugen af stoffet eller at bruge et alternativt (sikrere) stof med færre virkninger på miljøet, hvis et af jeres produkter indeholder et meget problematisk stof? På nuværende tidspunkt pålægger REACH-forordningen ikke nye begrænsninger for brugen af meget problematiske stoffer, og den pålægger heller ikke virksomheder at fremlægge en plan for erstatningsstoffer. Disse forpligtelser finder kun anvendelse, hvis et meget problematisk stof fremgår af listen over stoffer, der skal godkendes (bilag XIV i REACH-forordningen). Bilag XIV er på nuværende tidspunkt tomt.

Det er Ricoh-koncernens politik at gennemgå brugen af miljøfølsomme stoffer regelmæssigt og på baggrund af videnskabelige udviklinger kontrollere, hvorvidt disse kemiske stoffer er til stede i vores produkter.

Sp6: Kan Ricoh give mig oplysninger om mængden af meget problematiske stoffer, der er anvendt i et Ricoh-produkt?
I henhold til REACH-forordningen kræves det ikke, at mængden af meget problematiske stoffer i et enkelt produkt måles, og af den grund udleverer Ricoh-koncernen ikke disse oplysninger.


WEEE-information til genbrugere

I overensstemmelse med WEEE-direktivets krav og for at finde mere detaljerede oplysninger og svar på spørgsmål om demontering af Ricoh-produkter kan du besøge WEEE-databasen for oplysninger om genbrug.

Du skal logge på eller oprette en ny brugerkonto for at få adgang til WEEE WEEE-databasen for oplysninger om genbrug.